8 månaders kontroll

På förmiddagen ringde mamma o frågade om vi ville komma in till stan för att äta lunch! Vi åkte in efter att Tuva hade ätit vid 10 tiden. Vi åt potatisgratäng och kycklingfilé med pepparsås..mums va gott!

Tuva har börjat tjöta som bara den ..."blababagaah..." och sedan tycker hon om att man gömmer sig o kikar fram(som att leka kurragömma), skrattar så gott då och lägger huvudet på sne och kollar efter vart man tog vägen...
Tuva är en bestämd liten dam som vill dricka själv och gärna ta skeden nu...


Tuva med sin nappflaska hos mormor

Vid två tiden åkte vi hem igen för att gå ut med hunden Ludde. Tuva börjar allt mer intressera sig för honom och kolla vad han tar vägen när han går och till bra hjälp när man matar Tuva, när han sitter på stolen bakom mig, smart!!! ;)

Idag var det ju också dags för 8 månaders kontroll vid fyra tiden och den gick ju fint fint! Hon vägde 7800 gram och var 66 cm lång, liten tjej men börjar bli stor ändå! Följer sin egna lilla kurva, eftesom hon är förtidigt född. Tuva hann också leka lite med de stora legoklossarna (-pappas tyckte det var minst lika roligt!) i väntrummet, byggde en liten borg:) Sedan när vi var klara inne hos bvc-sköterskan så träffar vi på Siri o hennes mamma o pappa i föräldrargruppen!


Tuva med sin pappa på BVC

Haft en härlig och bra dag idag :)
Hoppas ni också har haft det bra som läser min blogg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0