Öroninflammation


I nästan två veckor nu har Tuva haft feber och varit förkyld till o från. Men igår var hon jätte irriterad och gnällig. Febern gick upp till 39 och jag ringde barnmorskan på bvc. Hon ville att jag skulle kontakta barnmottagningen på Hälsan.
Jag kontaktade dom men dom hade ingen tid igår att erbjuda så jag skulle ringa nästa morgon för att få en tid. Ringde i morse och fick en tid kl.10.20.
Först fick jag väga henne och hon vägde nu 7,6 kg, börja bli en stor tjej=)
Därefter skulle läkaren undersöka henne och då upptäckte hon att hon var svullen i sitt högra öra, alltså öroninflammation. Stackars lilla Tuva♥
Så nu går hon på pencilin och ipren och nässpray. Ska var på återbesök i Januari.
Men idag är hon en pigg & glad liten tjej, väckte henne igår kväll vid 23 tiden för att ge henne alvedon o sedan somnade hon om till kl 5, då la jag henne i jämte oss i vår säng, så mysigt! Hoppas det går över snabbt!!!


Jul på Liseberg


På lördagen åkte vi till Göteborg med Tommys arbetskamraterna och deras respektive. När vi kommer fram checkar vi in på Scandic Opalen.





Efter vi checkat in på hotellet beger vi oss mot Avenyn och äter lunch på "Bryggeriet". Jag åt kyckling med ungsbakade potatisklyftor med örtsås, verkligen jätte gott!!! Vi såg även ridande poliser på stan...


Tillbaka till rummet för att göra i ordning oss för kvällen på Liseberg. Tuva visar upp sig i sin nya julklänning som vi köpte i Ullared med en vit body och röda strumpbyxor från Lindex. Jätte söt!




På Liseberg gick vi runt och spelade på chokladhjul och denna gången var det min tur att vinna en 2 kg Tarragona! Det var inte så mycket snö i Göteborg men det var väldigt kallt! Vid sju tiden skulle Tuva har gröt så då gick vi till ett amningsrum/matningsrum. Skönt att komma in i värmen ett tag...
Kl.20.00. Var det dags för Julbord, det första julbordet för i år!
På Liseberg, "Applåd" heter stället som vi åt på. Det var jätte gott julbord med mycket mat. Man blev trött och seg efter ett tag!


På söndagen åt vi den efterlängtade hotellfrukosten, å det är ju å gott..mm..
Vid elvatiden checkade vi ut och begav oss ner mot stan och kikade lite i butikerna. Min favoritbutik är ju "Zara", där vi hittade ett par vinterskor till Tuva. Inne på nordstan hittade vi även en jätte söt mössa till Tuva.
Den lilla söta nallen med rosa kläder som ni ser på bilden ovanför köpte vi på Liseberg, jätte gullig! De andra gosedjuren vann Tommy o jag den lilla chokladpåsen i jämte... Vid ett tiden fikade alla på "Condeco", åt en ciabatta med kyckling o örtaiolidip och en varmchoklad. Det var riktigt gott!



 Haft en trevlig och mysig vistelse i Göteborg!!!!


"Jul, Jul, strålande Jul..."


          



Denna veckan har vi börjat julpynta här i vårt hus! Det är lite större i år, ungefär 100 kvm större... Det är så roligt, blir mysigt när adventsljusstarkarna kommer upp i våra fönster. Det blir ju lite extra julstämmning när det ligger snö utanför!


           Sovrum                       Vardagsrum

Hälsade på mormor!

Idag åkte jag o Tuva (o Ludde) in till stan, till hennes mormor. Vi skulle nämligen hjälpa mormor med sina julgardiner. Då hjälpte Tuva mig att stryka, duktig hon är! Det ska börjas i tid ;) hehe. Satt där så snällt o kollade...
Vid lunchtid gjorde vi tacopaj, det tycker mormor är jätte gott!
Även Jenni som skulle hjälpa mig med att hänga upp julgardinerna i fönstren.
Till fikat åt jag den första lussebullen för i år, gott gott!

Tuva i sin gröna matstol hos mormor

Tuva hos sin mormor i knät, med sin nya leksak...
Jenni i bakgrunden! (vet inte riktigt vad som hände där..hehe!?)

Tuva tar ett snack med mormor innan det är dags att säga "hej då"!

Första vintern i huset


Första vintern i huset...

Och så kom plogbilen...
Medans Tuva sov, skottade jag bort "vallen" som blev av plogbilen!
Det var inte lite snö som hade kommit heller...


Mätte snön på tomten idag, nästan 3 dm snö hade det kommit i eftermiddags!




Ikväll skottade Tommy av allt på framsidan, duktig han är! Hjälpte han lite på slutet när jag skulle ta kort. Det var sjukt mycket snö! Det blev en stor snövall vid kanten av vår gräsmatta som just nu är vit :)

Imorgon är det väl bara att börja om igen..



Lilla Tuva i snön



På förmiddagen provade vi den nya overallen o mössan som är inköpt i Ullared. Den satt jätte bra, lite för stor men bättre förstort än förlitet! Därefter begav vi oss ut i snöovädret och åkte pulka på trädäcket som var fullt med snö. Tuva skrattade som bara den när jag körde runt henne=) Så go vår lilla tjej är♥

Babyfika hos Linda & Oskar

Fika hos Oskar:


Dagens Gäster:

Tuva och Lova

Kevin och Siri

Idag har Tuva o jag varit hos Linda och Oskar i Taberg. Det var jätte halt ut dit, och när vi väl kommer fram så har de plogat den stora vägen så det blev som ett fartgupp när man skulle in på gatan, men vi kom fram hela=) Det var ett jätte fint hus och det verkar vara ett mysigt område. Vi fikade som vanligt och bebisarna lekte runt lite o åt... Lova testade Oskars hoppgunga, det tyckte hon var roligt!
Det var några som var sjuka idag så det blev bara halva föräldrargruppen.
Nästa gång skulle det vara hos Emelie!

←Pigg!  Trött...→

Innan vi skulle åka o fika höll Tuva på med sin gåstol som hon tycker är himla rolig! Efter fikat så var Tuva jätte trött, somnade hos Linda & Oskar men "Borta bra men hemma bäst"! Sedan somnade hon i sin gosiga säng som är den bästa...


Pulkan


Igår invigde vi babypulkan som vi köpte i Ullared, när vi var där sist. Det var inte så mycket snö om man jämför vad det var i morse nu, när man vaknade. Så idag är det pulkaväder ute:) Tuva var rätt så trött när hon åkte pulka men verkade tycka det var kul! Idag ska vi halka ut med bilen till Taberg, till Linda och Oskar för fika med mammorna o bebisarna i föräldrargruppen! Det ser vi fram emot!!!

Ha en bra dag!

Tuvas Farmor & Farfar på besök


I Fredags kväll kom Tuvas farmor och farfar från Karlstad för att hälsa på och fira Tommy på sin födelsedag!!!!
Han fick ett jätte fint ljusfat med dekoration på som passade bra i allrummet!

På lördagen åkte vi in till Torget för att kika lite och därefter till Jula för att köpa snöskyffel, men de var slut som var erbjudande på! Vi köpte istället en jultomte-hund som sjunger o går. Tuva skrattar o ser fundersam ut när den spelar.

På eftermiddagen åt vi tårta och firade Tommy. Han fick presentkort på A6 av min mormor o morfar. Och av min mamma fick han en jätte snygg skjorta(från Gant).


På kvällen åt vi tacopaj, Familjen Karlstads favorit ;)

Lite bilder från helgen:

Vilka killar!!!


I Fredags kväll var mamma och jag på Ladies Night. På bilden ser ni dem snygga rosa solglasögonen som vi fick av "smart eyes", de var riktigt coola;)hehe.
Vi fick vår fördrink och slog oss ner vid våra platser. Därefter kom maten och mamma hade beställt en mouserande. Både maten och drycken smakade gott! Vid 21 tiden började showen och då lyftes hela taket på Kinnarps Arena av alla skrikande tjejer! Martin Stenmark, Andreas Jonsson, Brolle, Måns Möller och Stefan (på piano i cirkus möller)... Det var en fantastisk kväll med mycket skratt-dansande-sjungande-skrikande tjejer!!! Jag gillar ju starkt Måns Möller, han drog sådana klockrena skämt! När väl kvällen tog slut, var det snökaos utanför arenan=)

Tack mamma för en minnesvärd och rolig kväll med mycket skratt !!!!!!!!


Ladies Night


Ikväll blir det Ladies Night för mig och min mamma. Hon fick nämligen det i present när hon fyllde år av Tommy o mig (o Tuva). Detta kommer bli en helt fantastisk kväll, med mat och dryck. Inte helt fel med manlig underhållning heller;)

Ikväll kommer också Tommys familj ner från Karlstad för att fira och hälsa på.


Tommys Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Tommys födelsedag, Hurra Hurra...!!!

I morse fick min älskling frukost på sängen av mig, färska frallor och vanlijhjärta med apelsinjuice :) Det uppskattades men han var rätt så trött vid halv sex i morse..hehe.. Han fick en tröja av Tuva o mig som vi har köpt på MQ.




  Frukost på sängen               Öppnar paket

 Somnar om med tröjan         Nya tröjan(trött)


Kolla in Tommy på Jnytt → http://www.jnytt.se/familjenytt/4765

// Hoppas du får en toppendag älskling !!! \\

Hem ljuva hem

Nu har Tuva & jag varit hemma här i två dagar, mysigt o lugnt. Men både hon och jag är förkylda, mest lilla Tuva :( Alla verkar lite snuviga här och där...
Vi missade ju tyvär föräldrargruppsträffen igår eftermiddag. Jag hoppas Tuva mår lite bättre på måndag när vi ska hem och fika hos en i föräldrargruppen!


            Trött Tuva som sovit...                       Pigg Tuva som vill upp ur sängen...

Igår kväll var jag inne i stan för att plocka mina bryn, hos Maria på Fem Sinnen. Hon är verkligen jätte bra, gått hos henne nu i säkert fyra år. Hon ville se Tuva, men berättade att hon var lite snuvig och inte fick följa med, det var synd tyckte hon. Jag fixade också min outfit tills på fredag, blev en mörk lila blus/skjorta/tunika från HM och ögonskugga(isadora) o mascara (clinique).
Ska ju nämligen på Lagies Night på fredag!!!!!


Krakel Spektakel

Häromdagen så var Tuva & jag på torpa för att kolla in barnaffären "Krakel Spektakel". När hon föddes fick hon jätte fina röda byxor och klänning i märket "Villervalla" som dom har. Nu hittade vi en randig klänning, jätte mysigt och go kvallité! Vi köpte även en dregglis i samma randiga mönster så det matchar!
Vi har ju inte varit där sedan de byggde ut så nu var det mycket rymligare.
Hon var jätte trevlig som var i affären. Hon undrade om storleken verkligen passade Tuva eftersom hon har strl 62 när hon är 7 månader, men berättade att hon kom lite tidigare än beräknat! Jätte mysig barnaffär!!!





Juntaträff

Igår bjöd en tjej in oss tjejer på gatan till Juntaträff hos sig. Vi var ungefär 12 tjejer. Hon hade fixat så att en tjej kom från Living and room för att visa upp inredningssaker och katalog där vi beställde ifrån. Man fick mycket inspiration av henne och bra ideér till hemmet. Det var riktigt farligt, för allt var ju så snyggt! Vi fikade och lärde känna varandra, verkar vara jätte bra tjejer här på gatan! Det var en riktig mysig och rolig kväll. Nästa gång blir juntaträffen den 6 december hos en av de andra tjejerna, det ser vi fram emot!

Det blev en rosa filt till Tuva och en nallebjörn...
Lite julklappar som jag inte kan avslöja här;)



Tuva 7 månader



Idag är Tuva 7 månader, tiden går allt för snabbt...

Händelserik Helg!

På torsdags kvällen åkte vi till Alingsås till en kille som hade två soffor som vi var mycket intresserad av. De såg fräscha ut och vi tog med dem hem. På lördagen åkte vi runt lite till Ikea, Bergmans och till sist Mio. Där hittade vi det soffbordet vi var ute efter, bra pris och det blev jätte fint i allrummet.



På fredagen var Tommy ledig och vi begav oss mot Ullared. Vi var ju mest ute efter julsaker och julklappar. Men blev lite kläder och saker till Tuva med förstås!




På lördagen var det dags för babysim igen och Tuva dök igen. Vi lärde oss nya grepp, de skulle hålla oss i tummarna och när dom inte orkar hålla kvar, åker dem ner i vattnet och upp igen. Tuva var stark och höll kvar länge..hehe..



På söndagen var det farsdag och vi åkte in till Tuvas mormor, gammel-mormor och morfar för att äta tårta!


På söndagskvällen tog vi det lugnt i dom nya sofforna...

Fars Dag ♥


Idag har Tommy fått fira sin fars dag:) Tuva gav honom en chokladask och ett fint kort med trisslotter där han vann stor vinsten, så nu är framtiden räddad;)
Hehe, nej men 50 kr vann han i alla fall...

Tuva lämnar över sin farsdag prestent till pappa Tommy

I eftermiddags åkte vi till Tuvas mormor. Tuvas gammel- mormor o morfar kom också för att fira farsdag, de hade köpt en tårta som vi smaskade i oss till fikat. Det var en gräddtårta med hallon över, jätte god men mastig!






Ullared


Igår fredag åkte vi till Ullared, vi åkte ganska tidigt, efter jag hade ammat Tuva vid sju. Vi stannade i Smålandstenar som vanligt, sprang in o köpte mackor. När vi väl kommer fram till Gekås, snacka om bilar! Trodde man var smart när man åkte en fredag istället för en lördag, men men... När vi kom in i varuhuset så var det inte alls så fullpackat med folk så vi tog det rätt lungt där inne. Men vid lunchtid så kändes det som man inte tog sig någonstans där inne. Vi gick ut och åt på Harrys en bit bort, där var det så lungt och skönt. Det var en jätte trevlig servitör som Tuva fick en nalle av. Efter vi hade ätit och Tuva var bytt så gick vi in en gång till. Då var det folk, men bara på vissa ställen. Vid julsakerna som vi skulle kolla på var det fullt med folk såklart men vi hittade lite smått & gott till huset.
Lite annorlunda i år eftersom vi har ungefär 100 kvm mer att julpynta :)
Under tiden i varuhuset sov Tuva, var vaken lite och ville se mer. Så då fick hon sitta i vagnen, det man fäller ut. Där satt hon bra med en filt och såg det mesta!
När vi ska ställa oss i kassan sover Tuva i sin vagn och vi kan ta det lungt. När vi ska gå ut så är det fullt av folk som ska ut och vi tar det lugnt. Men då ser inte Tommy att det är en kort kvinna framför vagnen, eftersom vi köpte en ryamatta och en pulka som täckte sikten för honom. Så man verkligen hör när han kör in i henne, stackars henne. Hon fick nog riktigt ont i sina hälar...ajaj... Vågade inte se hennes ansikte så jag gick på ut och verkligen led med henne.
Tommy har inte fått sitt körkort än "Kundvagns körkort". ;) Hehe!!!

Bästa köp vi gjorde :
Pulka till Tuva, jacka till mig, rya matta, julsaker, julklappar...m.m.

Vi kom hem vid sex tiden på kvällen och hämtade Ludde hos min mormor & morfar innan vi körde hem till Flahult. Vi var jätte trötta när vi kom hem, tog en pizza från norrahammar och slappade i soffan framför Idol o Cirkus Möller.


Mot Alingsås...

Sista dagen för Tommy innan helg! Eftersom han har haft jouren i en vecka nu så är de alltid "jourlediga" på fredag, skönt! Igår kväll jobbade Tommy och medans han jobbade ute i Månsarp så kikade jag runt på blocket. Vi är ju nämligen ute efter soffa i allrummet, så vi får i ordning detta rum. Då hittar jag två soffor i Alingsås, jätte fina, köpta från Bolagret. Lite annorlunda och till ett mycket bra pris faktiskt! Så efter Tommy slutat jobba idag ska vi bege oss mot Alingsås och kolla på sofforna, hoppas det är något att ha. Men killen sa att de var fräscha..

Färgen stämmer ej men så här ser modellen ut.



Tuvas matschema



Så här ser en dag ut för Tuvas mat

Vaknar vid sju tiden på morgonen... 

Kl. 7.00. Amning
                                            Kl. 10.00. Gröt med katrinplommon. Vatten.
                                  Kl. 13.00. Burkmat/hemmalagad mat
              och Fruktbägare. Vatten.
                                 Kl. 16.00. Burkmat/hemmalagad mat
             och Fruktbägare. Vatten.
                 Kl. 19.00. Amning och Gröt.

Somnar vid sju halv åtta tiden på kvällen...



Snöigt...




Igår kväll var vi ute i snön. Tommy skottade av altandäcket, det var inte lite snö som hade kommit. Tuva o jag gick ut en sväng till honom och busade lite i snön, brr...


En helt ny hund ;)

Efter Tuva hade fått sin gröt vid tio tiden bestämde vi oss för att ge oss ut i ovädret! När jag ska ta på Tuva sin mysiga overall, knackar det på fönstret. Då är det Tommy som står utanför och ska skotta av vår bil. Vilken karl jag har, kommer hem och hjälper en skotta bilen innan man ska iväg, inte alls bortskämd :) Därefter åker vi in till stan till Camillas trim. Å det var sjukt hallt på E4:an, åkte som en vante fram o tillbaka. När man väl kommer in till stan finns det ingen snö alls, bara blötsnö!
Lämnar Ludde hos Camilla, medans Ludde blir fin så käkar jag lunch hos min mormor & morfar. Hämtar Ludde efter ca 1,5 timme. Då var det dags för mat för lilla Tuva. Gammelmormor hjälpte dig mata i dig din efterrätt och de var så faccinerad av hur gott du tyckte det var. Men efterrätten tog snabbt slut, tyckte Tuva =/
Sedan blev det en liten snabbvisit hos Tuvas mormor, där vi fikade lite och busade med hennes matstol som hon har där med ratt på!

                     Före                                                            Efter

Snökaos?

"Jag ser det snöar, det var väl (inte)roligt Hurra, nu blir det vinter..."

Stiger upp ur sängen i morse och ser något vitt täcke över marken, kan detta var snö? Jajemensan, det blåser och är kallt ut. Det värsta är att jag måste in till stan idag för att Ludde ska trimmas, funderar på och avboka den tiden, vi får väl se... Tuva och jag myser här inne i värmen och kikar ut igenom fönstret och om man är inne ser det rätt mysigt ut med snön!!! Å, vad det snöar!



Måndagskväll

Ikväll lagade Tommy Raggmunk o bacon med lingonsylt, det var jätte gott.
Egentligen skulle vi ha makaroner och köttbullar, så det blev en liten ändring på vår meny denna veckan;)

Medans vi åt satt Tuva i sin saccosäck som vi har köpt i Ullared, rosa barbapappa. Efter en stund ser hon nöjd ut men lite små gnällig. Tommy ska ta upp henne och då har hon verkligen gjort ner sig, kan man säga. Så skönt, för hon har haft lite magknip i några dagar och nu har det verkligen släppt. Att man kan vara glad över lite bajs, men så är det nu i föräldrarrollen, det är "skitsnack" jämt här hemma! Hehe!
Efter Tuvas rensning så blev det ett välförtjänt bad för henne och det tyckte hon var varmt o skönt.


Babyfika hos Tuva

Dagens Värdinna:


Dagens Gäster:




Idag har Tuva och jag fått sällskap av Linus (längst upp till vä), Vilgot (längst upp till hö), Siri (länst ner till vä) och Ida (längst ner till hö). Tryck på bilden för större!

Vid elva tiden kom alla bebisar med sina mammor. Jag hade förberett en filt där de kunde busa runt på golvet med alla Tuvas leksaker. Det var spännande att se, alla ljud de har för sig, är så unika! Efter en stund så var det vissa som skulle ha mat och då passade vi mammor på att fika lite vid bordet. Jag bjöd på choklad muffins och damusugare (damsugarna hade momor gjort). Det var gott :)
Därefter busade vi igen på golvet och Siri testade Tuvas gåstol och tyckte den var riktigt spännande och Vilgot var lite avaktande när Siri höll på.
Vid två tiden gick alla hem och jag la ner Tuva i sin säng och hon slocknade med en gång. Hon var en riktig tröttis då, jobbigt och var dagens värdinna :)
Nästa gång skulle vi hem till Linda och Oskar på babyfika, det ser vi fram emot!


"Lilla tröttisen"


Tjejkväll

Igår kväll var det dags igen, då var vi hos Maria denna gången! Hon bor ju nu i Taberg i hus så det var jätte spännande att komma dit och se hur dem har det. Det var verkligen jätte fint och deras underbara relax avd.
Det var jätte mysigt att se hennes mage också. Hon är i vecka 33 och jag födde ju Tuva i vecka 35, så vilka minnen man har när man gick med den "stora" magen.
Hon bjöd på en köttfärspaj och alkoholfritt vin, det var verkligen jätte gott!
Vi satt och tjötade i soffan om allt möjligt, har verkligen saknat de här stunderna som vi har haft nu, hemma hos mig och Maria nu. Det är verkligen jätte kul att vi kan ses igen allihopa och prata gamla minnen... Nästa gång blir det väl hos Anna.
När jag väl skulle knäppa av lite kort på dem så fick Maria ett skrattanfall när jag tänkte att vi kunde ta en bild på alla oss fyra, det blev riktigt flummigt, så som det var för några år sen!!! Vilka flashbacks...

Tack för en riktig rolig kväll med mycket skratt ♥


Karin Maria Anna

Karin Jag Maria Anna


Alla helgons dag


Idag har vi varit och tänt ljus och lagt ut krans på min gammel- farmor och farfars grav och min morbrors grav. Det blev verkligen jätte fint på gravarna.
Mormor sa vid graven: Tänk om Magnus hade levt, vad han hade skämt bort Tuva. Och jag vet att han är skit stolt över mig fast han inte längre finns här men i minnena lever han alltid kvar, du var som en bror för mig♥


Tryck på bilden för större.

Idag har Tuva och jag varit o hälsat på mormor, vi åt lunch där med Tuvas gammel- mormor o morfar, efter det så åkte vi ut till kyrkogården.
Under tiden vi var borta har Tommy satt upp spotlights på framsidan, kommer bli såå bra =) Vilken duktig karl jag har, han är helt enkelt underbar♥


Tommy

I eftermiddag fick vi långväga gäster från Karlskoga, för då kom Andy och Robban på besök. Robban är ju Tommys bror och Tuvas gudfar.
Det var trevligt, fikade lite och så...


Robban o Andy

Nu sover Tuva så sött, inte sovit något på hela dagen nästan så nu var det dags. Ikväll ska Tuva och Tommy vara ensamma efterson Jag ska på tjejkväll hos Maria, ska bli kul!

Ta hand om er i höstmörkret & tänd ett ljus.

Babysim


Tommy och Tuva på babysimmet på Rosenlundsbadet.


I morse nu så har familjen varit på babysimmet som vanligt. Det är så skönt att komma i den varma bassängen, underbart!

Idag skulle Tuva dyka!!!

Dykning för Tuva:
Man håller henne emot sig i stående ställning och gungar lätt upp o ner i vattnet, när man har ögonkontakt dra man upp henne och doppar ner henne i vattnet och fort upp igen och tar henne mot sig, mot axeln/bröstet.

Det gick jätte bra, hon såg lite smått förvånad ut när hon kom upp från vattnet. Innan andra gången vi skulle doppa henne så gungade vi henne upp o ner, så då visste hon var det var som var på gång! Det som var bra var ju att hon inte satte vattnet i halsen, så det gick perfekt!!! Tuva är som en liten fisk i vattnet ;)




Lilla Leah och Hanna på besök




Idag kom Lilla Leah och hennes mamma Hanna på besök. Leah sov så gott i sin bilbarnstol när hon kom, liten o söt i sin mjuka overall. Hon var en pigg och glad tjej som Tuva, kul när dom kan börja leka sen när de bli lite större! Tuva är 4 månader äldre än Leah, men det var inte så stor skilnad mellan dem ändå, men jag tyckte Leah var liten ändå. Vi fikade och tjötade en massa om bebisarna, mammasnack;)
 ♥


Badtajm!


Tryck på bilderna för större.

God morgon!

Idag vaknade Tuva med ett leende, så sött! Hon var riktigt nöjd i sängen, annars brukar hon gnälla lite och inte vilja ligga kvar där längre. Så efter hon hade ätit så provade vi den insatsen som vi har fått av Tommys kusin till badet (ser ut som en matstol fast ej några ben på). Den var riktigt bra, la en handuk där hon satt så hon inte gled ner. Jag hade båda händerna fria och kunde "leka" med henne och göra henne ren, det var riktigt skönt! Hon blev väldigt trött efter badet, så nu har hon nog sovit en timme och sover fortfarande.
I eftermiddag blir det öppna förskolan och träffa alla mammor o bebisar!

Gud vad det blåser idag, akta så ni inte åker med :)

Tuvas rum

I natt sov Tuva i sitt egna lilla rosa rum, alldeles själv =/ =)
Det gick faktiskt bra. När vi var i ullared senast så skaffade vi en "babyvakt", så vi hör om hon skulle vakna. Men hon sov ju hela natten. Jag ammade henne och gav henne gröt vid sju och därefter la Tommy henne vid halv åtta och efter han hade satt på "musikmobilen" över sängen så somnade hon så gott! Hon vaknade vid halv sju-sju när Tommy skulle gå till jobbet. Efter 11 timmars sömn var vi en pigg tjej som sitter rätt så stadigt nu.




Busunge!!!

RSS 2.0