Jul på Liseberg


På lördagen åkte vi till Göteborg med Tommys arbetskamraterna och deras respektive. När vi kommer fram checkar vi in på Scandic Opalen.





Efter vi checkat in på hotellet beger vi oss mot Avenyn och äter lunch på "Bryggeriet". Jag åt kyckling med ungsbakade potatisklyftor med örtsås, verkligen jätte gott!!! Vi såg även ridande poliser på stan...


Tillbaka till rummet för att göra i ordning oss för kvällen på Liseberg. Tuva visar upp sig i sin nya julklänning som vi köpte i Ullared med en vit body och röda strumpbyxor från Lindex. Jätte söt!




På Liseberg gick vi runt och spelade på chokladhjul och denna gången var det min tur att vinna en 2 kg Tarragona! Det var inte så mycket snö i Göteborg men det var väldigt kallt! Vid sju tiden skulle Tuva har gröt så då gick vi till ett amningsrum/matningsrum. Skönt att komma in i värmen ett tag...
Kl.20.00. Var det dags för Julbord, det första julbordet för i år!
På Liseberg, "Applåd" heter stället som vi åt på. Det var jätte gott julbord med mycket mat. Man blev trött och seg efter ett tag!


På söndagen åt vi den efterlängtade hotellfrukosten, å det är ju å gott..mm..
Vid elvatiden checkade vi ut och begav oss ner mot stan och kikade lite i butikerna. Min favoritbutik är ju "Zara", där vi hittade ett par vinterskor till Tuva. Inne på nordstan hittade vi även en jätte söt mössa till Tuva.
Den lilla söta nallen med rosa kläder som ni ser på bilden ovanför köpte vi på Liseberg, jätte gullig! De andra gosedjuren vann Tommy o jag den lilla chokladpåsen i jämte... Vid ett tiden fikade alla på "Condeco", åt en ciabatta med kyckling o örtaiolidip och en varmchoklad. Det var riktigt gott!



 Haft en trevlig och mysig vistelse i Göteborg!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0