I från helgen...


                      

I lördags var mamma och jag på A6. Jag skulle gå in på pressbyrån för att köpa trisslotter till henne som vanligt. Men när jag väl ska köpa dem så frågar hon om mit leg. Jag: Varför? Hon: För det är 25 års gräns på trisslotter nu. Skojar du med mig? Jag får gå på systemet vid 20 år och supa mig full men inte bli spelberoende förens jag är 25? Jag blev bara så chockad och det var ju lång kö med och jag är ju inte 25 så jag skulle ju hämta mamma, pinsamt!

Medans vi var på A6 så var lilla Tuva och hennes pappa nere på stan och checkade in den nya Sesamgallerian men Tommy tyckte det var trångt och inte så bra affärer i den, så det var en stor besvikelse! Men han kollade in HM där han hittade mycket o sött till Tuva. En grå långarmad tunika med rosor på, en blommig tunika, ett par beige byxor med blommigt band på och en blå klänning med tillhörande blå byxa. Det var jätte fina kläder!



På kvällen var vi bortbjudna till Camilla och Tommy o lille Kevin. Vi fick jätte god mat, de hade grillat på gasolgrillen utanför. Tänk när det blir sommar och man kan sitta ute o njuta i solen och grilla..mmm.. Innan vi skulle äta fick Tuva välling eftersom hon var lite små gnällig och inte sovit så mycket under dagen eftersom hon var nyfiken på stan, sa Tommy:) De hade en resesäng där Tuva kunde ligga i. Först sov båda i Kevins rum men rätt som det var skrek de i kör, rätt roligt att höra (hehe). Hon sov i den i en timme ungefär och sedan ville hon vara med i soffan när vi kollade på melodifestivalen men hon somnade snabbt i soffan och fick väcka henne när vi skulle hem. Men det var en jätte trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap!


          Tuva "blickar" ut                               Tuva med toffs

På söndagen tog Tuva och jag det lugnt medans Tommy rev ut badrummet eftersom vi ska göra om därinne. Älvsbyhus leverar ju bara med våtrumstapet och vi tröttnade rejält på det! Så nu ska det bli spotlights i taket, ny badrumsmöbel, vägghängd toa, ny dusch, golvvärme, kakel o klinker...


                             Tommy riiver våtrumsmattan...



Lilla Violen


        Dress                   Strumpor                 Maraccas           Strumpbyxor

Idag ringde jag barnmottagningen på Hälsan och fick redan tid vid tio på förmiddagen. Tuvas gammel-mormor och jag hade bestämt oss för att gå till barnaffären "Lilla Violen" som ligger vid Sofiakyrkan. Först fick hon följa med på Tuvas läkarbesök för sin hosta. Hon fick en medicin som är för astma men behövde inte vara det men kunde hjälpa på Tuvas symtom. Albert hette läkaren och var jätte bra, nogrann och förklarade bra. Så få hoppas medicinen hjälper så att denna hosta kommer gå över för lilla Tuva. Fick telefontid till läkaren inom 2 veckor.
Efter det gick vi till apoteket och hämtade ut Tuvas medicin och köpte hennes första tandborste och tandkräm för att av denna medicin kunde man få svamp.
När vi var klara på apoteket begav vi oss mot "Lilla Violen", som vanligt finns det ju hur mycket fint som helst i denna affär och det blev lite smått & gott som gammel-mormor köpte till lilla Tuva. En bortskämd liten dam♥
Det blev en jätte fin rosa klänning med en apa på som benen hänger ner, trumpette strumpor, en rosa/vit maraccas och ett par strumpbyxor från meton som matchar klänningen. Det blev ett dyrt kalas detta! Appropå detta fick vi en massa lila ballonger av hon som stod i affären...hehe... Bra till 1-års kalaset!


                  Tuvas första tandborste och tandkräm

Konstig dag!

Började med att Tommy vaknar kl.7 och försov sig till jobbet. Tuva låg och småpratade i sin säng till halv 8 ungefär, tills jag tog upp henne och gav henne välling. Ringde BVC eftersom hon har haft hosta en längre tid nu, då hade de ingen läkartid i norrahammar idag utan fick ringa till hälsan. Där hade de inga akuttider idag eftersom läkaren vabbade och hänvisade oss till Huskvarna, men då sa hon att om det inte var så akut så skulle vi ringa imorgon bitti till hälsan...vilket strul... Är så trött på denna sjukvård!!!

Annars har Tuva o jag haft en riktig mys-dag idag:) Hon har gått lite till och lite till med sin Lära-gå-vagn. Lekt med sina leksaker på golvet, men den rosa lådan som vi förvarar hennes saker i var mycket roligare!
Tvättat och plockat undan lite här hemma, lagat korvstroganoff medans Tuva lekte så fint med leksakerna själv och sin favorit låda.

Tagit det lugnt här hemma!


             Tuva med sin rosa låda med alla leksaker utspridda på golvet

Vår lilla Tuva


Lite av varje

Igår var vi hos mamma o hjälpte henne o tvätta lite... Lagade köttfärsås o pasta till lunch, mammas köttfärsås..mums! Hade med mig vagnen så Tuva sov både på förmiddagen i 1,5 timme och på eftermiddagen i 40 min, perfekt! Till fikat blev det rabarberpaj o vaniljsås, lyxade till det riktigt! Tuva fick smaka lite vaniljsås och gott tyckte hon det var också, ville bara ha mer...


                             Tuva sover i sin vagn


       Mammas hund Wille                                    Vår hund Ludde

På kvällen var det dags för Juntaträff igen, denna gången var vi hos Mia, ett av grupphusen i mitten här på området. En av tjejerna har fått en liten dotter för en månad sen och givetvis var lilla Maria med, så liten o söt...
Det var en trevlig kväll med juntan som vanligt:)

Idag har vi varit på Öppna förskolan och det var faktiskt mer idag än förra veckan! Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag det har blivit lite sämre sen Siw inte kunde vara kvar=/...men men... Det är kul att Tuva träffar andra barn och få se sig omkring. Sångstunden är populär! Idag testa vi öppna förskolans lära-gå-vagn och "vips" så gick hon själv med den...blev helt chockad och Tuva tyckte det var jätte kul. Få se om hon gå själv med den hemma också sen.

Efter öppna förskolan åkte vi in till Tuvas mormor och tog mat från makedonkan.
Idag testade Tuva att suga ur sugrör med ett vattenglas. Både mamma och jag trodde olika: Antingen tuggar hon på sugröret eller blåser bubblor i vattnet. Men hon sög i sig vattnet jätte bra, såg roligt ut när kinderna åkte innåt när hon sög i sig vattnet. Vår lilla solstråle♥



                          Tuva med sin Lära-Gå-Vagn

Vilket härligt väder det är, solen lyser...Men ändå så känner jag mig trött idag... Få bli en promenad sen så kanske man piggnar till lite...


Babylunch



Idag var det dags igen! Träff med föräldragruppen, men denna gången var det hos Sofia och Lova. Först kom Camilla o Kevin hit. Vid elva tog vi en promenad hem till Sofia o Lova, bor ju inte så långt ifrån. Det blev massa bus o lek för Tuva med alla Lovas leksaker:) Dem bjöd på lunch, det var jätte gott!
Efter träffen tog Camilla o jag en promenad med Ludde till mobis, fram och tillbaka. När vi kom hem till mig var vi helt sega och trötta. De små skulle ha lite mat och då passade vi på att fika lite. Sedan kom Tommy hem från jobbet...


Kevin o Ludde efter promenaden

Efter långpromenaden blev det lite mer bus o lek för Tuva och Kevin


VÄTTERN


Beach 2011?

Gungar för första gången, det var uppskattat, vill jag lova´!

Tuva med sin underbara pappa♥

Tog en liten söndagspromenad längs vätterstranden...



Tuvas gäster!


Tuva väntar på sina gäster:)

I lördags kom Tommys barndomsvän Tommy och hans tjej Åsa o deras lille son Tage hem till oss. Tuva och Tage är lika gamla, båda är födda i april 2010.
Det var ett tag sen vi sågs sist, i september någon gång.


Tommy Åsa Tage

När dem kom fick vi ett jätte fint gammaldags vitt kakfat med majskrokar till dem små och kakor som Åsa bakat till oss vuxna! Tack så jätte mycket!
Vi åt lunch och efter det tog vi en promenad, upp o ner för alla backar här i Norrahammar. Det var kallt men det var jätte skönt att solen lyste. Tuva sov igenom hela promenaden. När vi kom in var det full fart på dem små, lekte runt, tog-bytte leksaker hela tiden:) Tog lite fika när vi kom in, glass o marränger med chokladsås! På kvällen åt vi en bit mat och kollade på Meldodifestivalen!


Tage och Tuva

                       Tage tänker                        Tuva pratar med pandan        

På Söndagen tog vi det mestadels lugnt. Gick upp o gjorde välling till Tuva vid halv 8 och efter det blev det lite frukost till oss. Efter lunch var det dags för dem att åka hem till sig. Det har varit en trevlig helg med mycket lek för Tuva o Tage!
       

Tjuväter? Tommy och Tommy hugger in!


Skratt-Förvirrad-Trött

På förmiddagen begav vi oss ut mot Taberg för att plocka upp Cammila o Kevin...

Kevin o Tuva fullt påklädda i väntan på att åka iväg...

Innan vi åkte skulle jag kolla om vi fick in Kevins vagn och det var på gränsen att den inte skulle gå in pga att Tuvas vagn också stod där. Jag som tyckte vi hade rätt så stor bil, men när vi tog bort två hjul på Kevins vagn, så blev det perfekt!
Vi gick lite i affärer o kollade bara på barnkläder, mycket vår o sommarkläder som har kommit in nu, kul:) Vi gick till HM där det blev en del köpt till Tuva, vårfärger! Camilla hittade en jätte tuff body till Kevin där det stod mum+dad..m.m. och på lindex jätte fina hängselbyxor, hoppas dem passade bra på Kevin sen!

Kevin o Tuva väntar på sin mat men vad gör det? Finns mycket att kolla på!

Det blev fort lunch och vi bestämde oss för att gå till Ikea för att käka. När vi väl kommer upp till Restaurangen är det fullt verkligen men vi hittar plats till slut och träffar Malin o Linus från föräldrargruppen i jämte oss där vi fick plats. Det var verkligen mycket barn och naturligtvis hög ljudnivå. Men Tuva o Kevin hade mycket att kolla på medans dem åt sin mat. Efter lunchen skulle vi byta blöja på dem små o gissa om det var lång kö och långsamt gick det, vi var helt slut sen=) Gick lite på Ikea barnavdelningen, hittade påslakan o lakan till Tuvas säng och en rosa ram som jag ska göra något spännande med kanske!

När vi väl ska ner på nedervåningen på Ikea är det ett par innan oss som ska ner med hissen o vi får ej plats utan väntar tills nästa gång. Vi står där och tjötar o är hur trötta som helst. Helt plötsligt säger jag: "Camilla, vi ha inte tryckt"! Då står vi där och har inte tryckt på hissknappen, där kunde vi stått än...haha!

                Kevin               ... ZzzzZzzz...         Tuva

När vi sätter oss i bilen och alla är bältade o klara så slocknar både Kevin o Tuva...så sött♥ Två mammor o två barn är helt slut efter ett besök på A6 o Ikea:) Men trevligt o roligt hade vi allt och hittade mycket fint till dem små i alla fall! I bilen kom vi på att vi kan ta en gemensam promenad med Ludde o åker hem till oss för att gå ut på en liten promenad i det soliga vädret.

Tack Camilla och Kevin för en trevlig dag!


    Rosa tröja HM                  2st t-shirt HM          2 par strumpbyxor HM

                              
                   Satinpåslakan+lakan                4st dregglis Name it
                   rosa ram Ikea                           1 Klass
                     

Yesterday!

Igår åkte vi in tidigt till Tuvas mormor för att besöka och hjälpa henne med lite saker. När Tuva hade fått sitt mellanmål tog vi en promenad ner till Kristinedals konsum där Tommy o jag alltid brukade handla förut eftersom vi bodde så nära. Tuva somnade en stund medans jag handlade åt Tuvas mormor. Det blev lunch och fika o sedan vid fyra var det dags att åka o hämta Tommy från jobbet...


                          Tuva-Bus i mormors säng ;)

                                Tuva med sin mormor...

På eftermiddagen kom gammel-mormor o morfar på besök hos mormor!

Upp o Ner



"Står o hänger lite vid Lära-gå-vagnen!

Dagen började ganska så trög. Både Tuva och jag var trötta o sega men vi begav oss ner mot öppna förskolan vid 9 tiden. Där var det redan en kille William som var ett år o kröp runt. Sedan kom Camilla o Kevin o efter dem så dök det upp en ny pojke som vi aldrig har träffat: Axel hette han o var ett år. Tuva var bara omringad av en massa pojkar idag men till slut när sångstunden kom så kom Catrine och lilla Julia som är lika gammal som Tuva. Vi gick i samma föräldrargrupp inne i stan och sedan flyttade hon också hit till Norrahammar, roligt att ses igen!

När vi kom hem var Tuva jätte trött o jag gick o la henne i sin säng så sov hon nästan i två timmar. Efter det var det dags för mat, testade  en ny smak: couscous med kalkon o grönsaker, det gick ner! Så ny tycker hon om två smaker...(haha) Vilka ideér de har för sig dom små:)


Bilden är tagen den 23/5 2010

När maten o blöjbytet var klart så tog vi med Ludde på en promenad och jag trodde lilla Tuva skulle slumra till lite men hon var för nyfiken för det, full koll hela tiden! Tog en liten promenad halvvägs ner till Norrahammar o runt lite gator där i mellan och upp igen till Flahult. Det tog ungefär 45 minuter, det blåste kallt men var oerhört skönt med en promenad. Piggnade till lite faktiskt!
Nu sitter Tuva o leker på golvet med sin lekmatta o sina leksaker.
Hon flyttar runt sig lite på rumpan:)


Tuva 10 månader

Fika hos Maria o Alma!

Vid elva tiden begav vi oss ut mot Taberg till min barndomsvän Maria. Den 6:e Januari fick hon en liten dotter som heter Alma. Hon var så himla söt o liten, kan inte förstå att Tuva har varit så liten. Tiden går så fort, man glömmer nästan bort att Tuva har varit ännu mindre! Alma hade jätte mycket hår och sov mest av tiden vi var där. Det var en trevlig förmiddag, det var ju ett tag sen vi sågs och mysigt att träffa Alma för första gången också.


Maria med sin lilla dotter Alma i sin famn.


Maria, o Tuva sittandes i soffan o busar med sin favvo-leksak:)


Tuva 10 månader


Tuva i sin nya Villervalla outfit



Mysig Alla ♥ Dag!


Tuva på golvet, hasar sig bakåt i alla fall=) Hon har börjat röra sig mer på golvet nu, på rumpan också med hjälp av fötterna o trycker ifrån. Krypa? Det är inget för Tuva det=) hehe! Hon har börjat härmas också, en liten "Härmapa". Om vi skakar på huvudet o låter ungefär såhär "buuhrr" så gör hon likadant, hon härmar efter. Var hos BVC igår också då gjorde hon så med, dem bara skrattade Gunvor och hennes praktikant. Och om vi frågar Tuva : Vad är vovven? Så kollar hon ner på golvet och säger: Ahdaa Ahdaa...!!! Hon är för härlig lilla Tuva, älskade dotter♥

Tuva 14/2
8560 gram
70,5 cm
43,5 huvudomfång




På förmiddagen kom Tommy förbi med blommor till mig, dem rosa, en underbar bukett! Tack så jätte mycket älskling, finns inga ord på hur mycket jag älskar dig♥
Tommy fick röda rosor av mig och av Tuva fick han en liten nalle som det står "Pappa Du är bäst" med ett kort taget för ett tag sen men gjorde om det i ett fotoprogram med hjärta runt omkring Tuva.


Tuva var jätte trött i går kväll eftersom vi hade tid hos BVC halv 2 och det är ju hennes sovtid så hon fick välling lite tidigare ikväll och sov redan vid halv 7 och har sovit hela natten lång:) Hon sover än, men snart ska hon ha välling!
Tommy och jag åt rostbiff och potatissallad med grönsallad o vitlöksbröd till röttvin, det var jätte gott! Till efterätt som jag hade gjort på eftermiddagen: Hemmagjord kladdkaka med grädde o hallon och blåbär, mums!


Under tiden vi åt får jag ett samtal om att ett blomsterbud är påväg till oss och hit kommer det en härlig bukett av rosa/vita tulpaner med en jätte fin hjärtformad ballong av min älskade mamma till oss tre! Tack så jätte mycket♥


Alla ♥ Dag


Lilla Familjen

Vi har haft en lång-lång helg eftersom Tommy gick av jouren i torsdags och var då jourledig på fredagen. Det är därför det har varit lite dålig uppdatering på bloggen. Men nu kommer det ett långt inlägg med mycket innehåll av vår helg!



Fredagen åkte vi för att kolla bilbarnstol till lilla Tuva och jag skrev även på facebook dagen innan vad ni andra rekomenderade. En vän till familjen jobbar på Mekonomen och många andra än han rekomenderade Besafe izi kid! Vi åkte dit på fredaglunch och kollade den och den verkade jätte bra och så blev det den, en rosa-svart bilbarnstol, jätte fin verkligen! Tuva verkade gilla den, somnade så gott i dag när vi var påväg in till stan.



Lördagen var jag inne hos mamma lite, gjorde lite ärenden till A6 och Ikea. Hon fick ordning i köket, tyckte det blev en jätte bra lösning! Vi åt lunch också, det blev potatisgratäng och en bit kött.

Kvällen tillbringade vi hemma med Camilla och Tommy o lille Kevin. Fick en jätte fin blomma och en vinflaska av dem, tack så jätte mycket! Tuva o Kevin lekte och slogs om leksakerna , hej vilt!=) Sedan åt vi en bit mat och de små fick majskrokar som Tuva slängde ner till Ludde istället för att äta upp dem! Vällingen var betydligt godare och gick ner fort för dem båda. Tuva fick vara upp lite längre men vid halv 8 så orkade hon inte mer så hon somnade med en gång. Kevin ville vara uppe lite till och krypa runt men lugnade ner sig i Camillas famn. Mysigt!
Tommy o Tommy snackade mycket om bilar vid köksbordet medans Camilla o jag intog soffan o kollade på Meldodifestivalen, vi tyckte rätt bidrag gick vidare denna gången också!=) Än så länge har det inte varit någon "wow" låt!


Tuva i sin pyjamas o Kevin med sin mysoutfit

Idag gick vi upp vid åtta tiden, gav Tuva välling och gick ut med Ludde. Vid elva tiden åkte vi in till stan o kollade lite på K-rauta på badrumsmöbler. Vi ska nämligen renovera badrummen eftersom Älvsbyhus bara leverar badrummen med våtrumstapeter. Vi har tröttnat ganska mycket på det och vill ha kakel o klinker nu! Så nu är det stor planering som är på gång, eftersom vi har två badrum. Men det är kul och förvirrat eftersom det finns mycket att välja på... I fredags var vi på Kakelbutiken och Konradssons och kollade lite o fick kataloger. Så nu är det mycket snack om kakel, klinker, badrumsmöbler, dusch, badkar, toalett...m.m.



På eftermiddagen var vi ute i solen, härligt men kallt! 
Tuva i sin pulka och Ludde sprang runt efter henne.



God natt!





Vit kladdkaka



2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
100 g smör
100 g vit choklad

Vispa ägg, socker och vaniljsocker. Smält smöret, rör ut chokladen i smöret och sedan häll i det i bunken . Rör ner vetemjölet. Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Baka 15-20 minuter i 200 grader.


När kommer våren?

God morgon!

Jag är så himla trött på denna snön som kommer och smälter...
Längtar bara efter sol o värme nu, vill bara ha vår nu!!!


                                  Bilden är tagen på vår baksida "Dungen" i Januari.


God morgon!


En liten promenad

Vid elva tiden igår tog vi en promenad till Malin och Ida för fika med mammorna i föräldrargruppen. Där busade de små runt medans Malin bjöd på lite lunch. Det var jätte gott och trevligt! Efter det så tog vi en promenad hem och hämtade upp hunden "Ludde" och gick en till liten promenad. Det var skönt väder men det blåste ganska kallt. Tuva somnade i sin vagn men vaknade när vi kom hem precis.





Efter promenaden ville Tuva sova lite till märkte jag och gick o la henne i sin säng. Somnade med en gång. Jag blev lite rastlös och gjorde en "Vit kladdkaka", den blev ganska god men skulle varit inne en liten stund till i ugnen faktiskt.


Vit kladdkaka


Måndag igen!

Helgen går för fort!!!
 

                  Tuva i fredags, stående vid soffbordet

Det blev en lugn fredag eftersom Tommy har jouren. Vi kollade på Let´s dance och åt en bit mat och slappade i soffan resten av kvällen.


                      Tavlor på väggen i "passagen"

Har tänkt länge och nu blev det äntligen av. Foto på Tuvas första år...nyfödd, en månad, två månader...osv. Vissa ramar är tomma men tiden går så fort så snart är Tuva 12 månader och hennes födelsedag ska ramas in då. Tyckte det blev fint och i passagen såg det så tomt ut på väggarna så det blev lite ombonat.


     På lördagseftermiddagen kom Robban o Andy på lite fika.
                    

På lördagskvällen kollade vi på Mellodifestivalen, tyckte inte det var någon bra start. De som gick vidare var ju dem som var bra annars tyckte jag inte att någon av de andra låtarna var något vidare...


       Tuva innan vi skulle åka till kyrkan, mätt o färdig:)

Söndagen var vi bjudna på Dopfest i Sandserydskyrka eftersom Tuva tillhör Norrahammarsförsamling och att hon har döpts under 2010 så skulle de få en gåva som var en jättefin bok "Din dopdag". Fick gå fram där framme och hämta gåvan och tända ett ljus, det var egentligen en vanlig familjegudstjänst fast med Dopfest. Det var mysigt och Tuva skötte sig bra, sjöng i mellan åt;)



Hanna och Leah bjuder på fika

 


Lilla Leah♥

Idag har vi varit hemma hos Hanna och Leah, dem bjöd på fika som Hanna hade bakat, jätte gott var det! Farligt gott=) Sedan var Emelie och Elliot där också, kul för Tuva att träffa fler små barn. Leah och Elliot är lika gamla, snart 6 månader. Det var en trevlig fikastund med massa prat och bus med de små!


 Tuva                      Leah                         Elliot


      Tuva och Leah


Tuva hjälper mormor!



Tuva hjälper mormor att jobba :)

Igår var vi hos Tuvas mormor och hjälpte henne med lite saker. Tuva ville ju naturligtvis också hjälpa till, skrynkla till ett papper och pilla med saker på skrivbordet, telefonen och miniräknaren var ännu roligare att leka med;) hehe!
Till lunch gjorde vi tacos, det var riktigt längesen man åt det och det är ju så gott..mums! Tuva fick ris och kalkon till lunch och smörgåsrån till fikat vid tre tiden!


Tuva hjälper mormor att städa :)


Öppna förskolan

Igår bestämde Tuva o jag för att vi skulle besöka öppna förskolan på förmiddagen eftersom hon sover på eftermiddagarna. Vi gick dit vid 9 tiden och där var det redan lite barn att leka med, sen kom det fler, lite från föräldrargruppen också. Tuva har ju varit sjuk och det var ju ett tag sen man var där, kul för Tuva! Det var sångstund som vanligt och lite fika efteråt och massvis med bus o lek=)



                             Tuva, Lova, Ida och Kevin

Igår kväll var Camilla och jag på "Affro" i Taberg, ett jätte roligt pass..!!!
Innan jag skulle åka var Tuva lite gnällig och hon ville inte ha välling. Hon var så trött så vi fick gå och lägga henne, hon somnade med en gång. Lilla hjärtat, orkade inte äta för hon var så trött, sedan har hon sovit hela natten, vaknade lite vid fem tiden och ville ha nappen.

Fika hos Camilla o Kevin

Idag har vi varit hos Camilla och Kevin o sett hur dem bor. Dem bjöd på fika. Tuva och Kevin var väldigt nyfikna på varandra! Tuva ville klappa Kevin på huvudet och bita honom. Tror att det klias väldigt mycket i Tuvas mun nu, undrar om tänderna är påväg? Kevin busar runt på golvet medans Tuva sitter still och plockar med en leksak.

Det var en trevlig eftermiddag hos Camilla och Kevin:)



Pricken

Pricken är en barnaffär i Karlstad som vi besökte i helgen. Jätte fin affär med olika märkeskläder och leksaker! Vi hittade en del kan man säga till lilla Tuva. Det var en del på rea som vi fyndade. När vi kommer fram till kassan är det ännu mer rea på det som vi valt, en bra överaskning...=)


                                Ebbe bodysuit (Pyjamas)


           Villervalla Klänning                          Villervalla Byxor

          Villervalla klänning                            Miny Moo Byxor


         Rosa stol till lilla Tuva, köpt från Wermlands Möbler!


Karlstad

I helgen var vi ju också i Karlstad eftersom Tuva var hos sin farmor o farfar när vi låg på hotell. Tuva sov hela nätterna borta också och åt bra, det gick väldigt smdigt sa Tuvas farmor!


         Tuva med sin farmor                        Tuva med sin farfar

                                  Bus med kusinerna

   Pusslade                   Stolt kusin matar        Tuva sover så gott

            Tommy med sin yngste bror...Syskonkärlek?


RSS 2.0