Måndag igen!

Helgen går för fort!!!
 

                  Tuva i fredags, stående vid soffbordet

Det blev en lugn fredag eftersom Tommy har jouren. Vi kollade på Let´s dance och åt en bit mat och slappade i soffan resten av kvällen.


                      Tavlor på väggen i "passagen"

Har tänkt länge och nu blev det äntligen av. Foto på Tuvas första år...nyfödd, en månad, två månader...osv. Vissa ramar är tomma men tiden går så fort så snart är Tuva 12 månader och hennes födelsedag ska ramas in då. Tyckte det blev fint och i passagen såg det så tomt ut på väggarna så det blev lite ombonat.


     På lördagseftermiddagen kom Robban o Andy på lite fika.
                    

På lördagskvällen kollade vi på Mellodifestivalen, tyckte inte det var någon bra start. De som gick vidare var ju dem som var bra annars tyckte jag inte att någon av de andra låtarna var något vidare...


       Tuva innan vi skulle åka till kyrkan, mätt o färdig:)

Söndagen var vi bjudna på Dopfest i Sandserydskyrka eftersom Tuva tillhör Norrahammarsförsamling och att hon har döpts under 2010 så skulle de få en gåva som var en jättefin bok "Din dopdag". Fick gå fram där framme och hämta gåvan och tända ett ljus, det var egentligen en vanlig familjegudstjänst fast med Dopfest. Det var mysigt och Tuva skötte sig bra, sjöng i mellan åt;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0