Lilla Familjen

Vi har haft en lång-lång helg eftersom Tommy gick av jouren i torsdags och var då jourledig på fredagen. Det är därför det har varit lite dålig uppdatering på bloggen. Men nu kommer det ett långt inlägg med mycket innehåll av vår helg!



Fredagen åkte vi för att kolla bilbarnstol till lilla Tuva och jag skrev även på facebook dagen innan vad ni andra rekomenderade. En vän till familjen jobbar på Mekonomen och många andra än han rekomenderade Besafe izi kid! Vi åkte dit på fredaglunch och kollade den och den verkade jätte bra och så blev det den, en rosa-svart bilbarnstol, jätte fin verkligen! Tuva verkade gilla den, somnade så gott i dag när vi var påväg in till stan.



Lördagen var jag inne hos mamma lite, gjorde lite ärenden till A6 och Ikea. Hon fick ordning i köket, tyckte det blev en jätte bra lösning! Vi åt lunch också, det blev potatisgratäng och en bit kött.

Kvällen tillbringade vi hemma med Camilla och Tommy o lille Kevin. Fick en jätte fin blomma och en vinflaska av dem, tack så jätte mycket! Tuva o Kevin lekte och slogs om leksakerna , hej vilt!=) Sedan åt vi en bit mat och de små fick majskrokar som Tuva slängde ner till Ludde istället för att äta upp dem! Vällingen var betydligt godare och gick ner fort för dem båda. Tuva fick vara upp lite längre men vid halv 8 så orkade hon inte mer så hon somnade med en gång. Kevin ville vara uppe lite till och krypa runt men lugnade ner sig i Camillas famn. Mysigt!
Tommy o Tommy snackade mycket om bilar vid köksbordet medans Camilla o jag intog soffan o kollade på Meldodifestivalen, vi tyckte rätt bidrag gick vidare denna gången också!=) Än så länge har det inte varit någon "wow" låt!


Tuva i sin pyjamas o Kevin med sin mysoutfit

Idag gick vi upp vid åtta tiden, gav Tuva välling och gick ut med Ludde. Vid elva tiden åkte vi in till stan o kollade lite på K-rauta på badrumsmöbler. Vi ska nämligen renovera badrummen eftersom Älvsbyhus bara leverar badrummen med våtrumstapeter. Vi har tröttnat ganska mycket på det och vill ha kakel o klinker nu! Så nu är det stor planering som är på gång, eftersom vi har två badrum. Men det är kul och förvirrat eftersom det finns mycket att välja på... I fredags var vi på Kakelbutiken och Konradssons och kollade lite o fick kataloger. Så nu är det mycket snack om kakel, klinker, badrumsmöbler, dusch, badkar, toalett...m.m.



På eftermiddagen var vi ute i solen, härligt men kallt! 
Tuva i sin pulka och Ludde sprang runt efter henne.



God natt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0