Lilla Violen


        Dress                   Strumpor                 Maraccas           Strumpbyxor

Idag ringde jag barnmottagningen på Hälsan och fick redan tid vid tio på förmiddagen. Tuvas gammel-mormor och jag hade bestämt oss för att gå till barnaffären "Lilla Violen" som ligger vid Sofiakyrkan. Först fick hon följa med på Tuvas läkarbesök för sin hosta. Hon fick en medicin som är för astma men behövde inte vara det men kunde hjälpa på Tuvas symtom. Albert hette läkaren och var jätte bra, nogrann och förklarade bra. Så få hoppas medicinen hjälper så att denna hosta kommer gå över för lilla Tuva. Fick telefontid till läkaren inom 2 veckor.
Efter det gick vi till apoteket och hämtade ut Tuvas medicin och köpte hennes första tandborste och tandkräm för att av denna medicin kunde man få svamp.
När vi var klara på apoteket begav vi oss mot "Lilla Violen", som vanligt finns det ju hur mycket fint som helst i denna affär och det blev lite smått & gott som gammel-mormor köpte till lilla Tuva. En bortskämd liten dam♥
Det blev en jätte fin rosa klänning med en apa på som benen hänger ner, trumpette strumpor, en rosa/vit maraccas och ett par strumpbyxor från meton som matchar klänningen. Det blev ett dyrt kalas detta! Appropå detta fick vi en massa lila ballonger av hon som stod i affären...hehe... Bra till 1-års kalaset!


                  Tuvas första tandborste och tandkräm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0