Skratt-Förvirrad-Trött

På förmiddagen begav vi oss ut mot Taberg för att plocka upp Cammila o Kevin...

Kevin o Tuva fullt påklädda i väntan på att åka iväg...

Innan vi åkte skulle jag kolla om vi fick in Kevins vagn och det var på gränsen att den inte skulle gå in pga att Tuvas vagn också stod där. Jag som tyckte vi hade rätt så stor bil, men när vi tog bort två hjul på Kevins vagn, så blev det perfekt!
Vi gick lite i affärer o kollade bara på barnkläder, mycket vår o sommarkläder som har kommit in nu, kul:) Vi gick till HM där det blev en del köpt till Tuva, vårfärger! Camilla hittade en jätte tuff body till Kevin där det stod mum+dad..m.m. och på lindex jätte fina hängselbyxor, hoppas dem passade bra på Kevin sen!

Kevin o Tuva väntar på sin mat men vad gör det? Finns mycket att kolla på!

Det blev fort lunch och vi bestämde oss för att gå till Ikea för att käka. När vi väl kommer upp till Restaurangen är det fullt verkligen men vi hittar plats till slut och träffar Malin o Linus från föräldrargruppen i jämte oss där vi fick plats. Det var verkligen mycket barn och naturligtvis hög ljudnivå. Men Tuva o Kevin hade mycket att kolla på medans dem åt sin mat. Efter lunchen skulle vi byta blöja på dem små o gissa om det var lång kö och långsamt gick det, vi var helt slut sen=) Gick lite på Ikea barnavdelningen, hittade påslakan o lakan till Tuvas säng och en rosa ram som jag ska göra något spännande med kanske!

När vi väl ska ner på nedervåningen på Ikea är det ett par innan oss som ska ner med hissen o vi får ej plats utan väntar tills nästa gång. Vi står där och tjötar o är hur trötta som helst. Helt plötsligt säger jag: "Camilla, vi ha inte tryckt"! Då står vi där och har inte tryckt på hissknappen, där kunde vi stått än...haha!

                Kevin               ... ZzzzZzzz...         Tuva

När vi sätter oss i bilen och alla är bältade o klara så slocknar både Kevin o Tuva...så sött♥ Två mammor o två barn är helt slut efter ett besök på A6 o Ikea:) Men trevligt o roligt hade vi allt och hittade mycket fint till dem små i alla fall! I bilen kom vi på att vi kan ta en gemensam promenad med Ludde o åker hem till oss för att gå ut på en liten promenad i det soliga vädret.

Tack Camilla och Kevin för en trevlig dag!


    Rosa tröja HM                  2st t-shirt HM          2 par strumpbyxor HM

                              
                   Satinpåslakan+lakan                4st dregglis Name it
                   rosa ram Ikea                           1 Klass
                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0