Upp o Ner



"Står o hänger lite vid Lära-gå-vagnen!

Dagen började ganska så trög. Både Tuva och jag var trötta o sega men vi begav oss ner mot öppna förskolan vid 9 tiden. Där var det redan en kille William som var ett år o kröp runt. Sedan kom Camilla o Kevin o efter dem så dök det upp en ny pojke som vi aldrig har träffat: Axel hette han o var ett år. Tuva var bara omringad av en massa pojkar idag men till slut när sångstunden kom så kom Catrine och lilla Julia som är lika gammal som Tuva. Vi gick i samma föräldrargrupp inne i stan och sedan flyttade hon också hit till Norrahammar, roligt att ses igen!

När vi kom hem var Tuva jätte trött o jag gick o la henne i sin säng så sov hon nästan i två timmar. Efter det var det dags för mat, testade  en ny smak: couscous med kalkon o grönsaker, det gick ner! Så ny tycker hon om två smaker...(haha) Vilka ideér de har för sig dom små:)


Bilden är tagen den 23/5 2010

När maten o blöjbytet var klart så tog vi med Ludde på en promenad och jag trodde lilla Tuva skulle slumra till lite men hon var för nyfiken för det, full koll hela tiden! Tog en liten promenad halvvägs ner till Norrahammar o runt lite gator där i mellan och upp igen till Flahult. Det tog ungefär 45 minuter, det blåste kallt men var oerhört skönt med en promenad. Piggnade till lite faktiskt!
Nu sitter Tuva o leker på golvet med sin lekmatta o sina leksaker.
Hon flyttar runt sig lite på rumpan:)


Tuva 10 månader

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0