Ullared


Igår fredag åkte vi till Ullared, vi åkte ganska tidigt, efter jag hade ammat Tuva vid sju. Vi stannade i Smålandstenar som vanligt, sprang in o köpte mackor. När vi väl kommer fram till Gekås, snacka om bilar! Trodde man var smart när man åkte en fredag istället för en lördag, men men... När vi kom in i varuhuset så var det inte alls så fullpackat med folk så vi tog det rätt lungt där inne. Men vid lunchtid så kändes det som man inte tog sig någonstans där inne. Vi gick ut och åt på Harrys en bit bort, där var det så lungt och skönt. Det var en jätte trevlig servitör som Tuva fick en nalle av. Efter vi hade ätit och Tuva var bytt så gick vi in en gång till. Då var det folk, men bara på vissa ställen. Vid julsakerna som vi skulle kolla på var det fullt med folk såklart men vi hittade lite smått & gott till huset.
Lite annorlunda i år eftersom vi har ungefär 100 kvm mer att julpynta :)
Under tiden i varuhuset sov Tuva, var vaken lite och ville se mer. Så då fick hon sitta i vagnen, det man fäller ut. Där satt hon bra med en filt och såg det mesta!
När vi ska ställa oss i kassan sover Tuva i sin vagn och vi kan ta det lungt. När vi ska gå ut så är det fullt av folk som ska ut och vi tar det lugnt. Men då ser inte Tommy att det är en kort kvinna framför vagnen, eftersom vi köpte en ryamatta och en pulka som täckte sikten för honom. Så man verkligen hör när han kör in i henne, stackars henne. Hon fick nog riktigt ont i sina hälar...ajaj... Vågade inte se hennes ansikte så jag gick på ut och verkligen led med henne.
Tommy har inte fått sitt körkort än "Kundvagns körkort". ;) Hehe!!!

Bästa köp vi gjorde :
Pulka till Tuva, jacka till mig, rya matta, julsaker, julklappar...m.m.

Vi kom hem vid sex tiden på kvällen och hämtade Ludde hos min mormor & morfar innan vi körde hem till Flahult. Vi var jätte trötta när vi kom hem, tog en pizza från norrahammar och slappade i soffan framför Idol o Cirkus Möller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0