Lite av varje

I fredags var Tommy jourledig och vi begav oss mot A6 och Ikea. Det var sjukt mycket folk däruppe, tänkte äta på Ikea men där var det fullt så vi gick in på A6 istället och åt där.
På Lindex hittade vi Tuvas kläder till julafton, det blev en röd klänning med vita hjärtan på och en grå tröja med röd rosett på. Det var som ett set som man köpte. Det blev också ett par vita strumpbyxor med silvriga stjärnor på.


På lördagen var vi uppe tidigt och åkte till babysimmet på Rosenlundsbadet. Vi har ju missat några gånger eftersom Tuva har varit sjuk och det här var ju sista gången. Men vi ska anmäla oss till påbyggnad...
På babysimmet idag fick Tuva testa flytväst och dyka från bräda. Det var ju inga problem, tyckte det var skönt att flyta. Tuva gjorde bubblor i vattnet idag, hon skulle nysa och när hon gjorde det så åkte ju huvudet fram o ner i vattnet. Hon blev lika chockad som jag=) hehe!

Tuva med flytväst på babysimmet (gör peace-tecknet)

På slutet sjöng vi en sång och då brukar ledaren hälla ut massa badleksaker och idag så fick man ta med sig en hem. Tuva fick tag på ett rosa lejon:)

Jag o Tuva med sitt rosa lejon

På söndag var det dags för att göra köttbullar inför julafton. Det var julstämmning på högnivå här i huset när vi rullade köttbullar och lyssnade på julmusik!!!

        Köttbullar på ingång    ...      Tuva lite butter eftersom hon inte få rulla köttbullar

Efter nyår har jag ju tänkt att sluta amma. Nu ammar jag ju morgon och kväll, men ska sluta helt. Så vi har nu börjat ge henne välling på kvällen efter amningen och det verkar gå riktigt bra. Vi har en sån liten duktig tjej som aldrig har vägrat flaska, det har gått smidigt så hoppas det håller sig så nu när man ska sluta amma...

Tommy o Tuva med vällingflaskan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0