Tuvas mormor på besök!


Idag har vi haft besök av Tuvas mormor, vi åt tacopaj till lunch som Tuva o jag gjorde på förmiddagen innan hennes mormor och hennes hund Wille kom. Tuva bara skrattar, hon tyckte om att mormor var på besök, för det var ju ett bra tag sen hon var i huset, men nu blev det av och det var jätte mysigt!!!


Tuva skulle visa upp alla leksaker som hennes mamma tycker är mer roligare än Tuva;)hehe! En hund som hon fick när hon blev 6 månader, som sjunger och pratar... Den tyckte mormor också var rolig! Tuva "stampade" med i takten när hunden sjöng, såg riktigt gulligt ut och hon bara skrattade!

Sedan var det ju matdags för lilla Tuva, då hjälpte även mormor till med nappflaskan med vatten i, det tycker Tuva är gott, särskilt att bita på när det klias i munnen, undrar när den första tanden ska komma.

Efter fin besöket följde vi med mormor hem till sig. Då kom även Tuvas gammel- mormor o morfar och fikade med oss, det var mysigt och trevligt! Därefter kom Tommy för att hämta mig o Tuva för att bege oss hemåt igen. Tuva o jag slumrade till lite i soffan medans Tommy gjorde korvstroganoff, duktig han är!
Detta har varit en mysig och rolig dag <3


Kommentarer
Postat av: Madeleine

♥ Tack för en härlig dag :-)

Wille har sovit ett par timmar, trött efter allt bus me Ludde.

Kram älskade dotter o härliga barnbarn ♥

2010-10-27 @ 20:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0