1 Årskontroll

För exakt ett år sen idag vägde Tuva bara 2408 gram. Men idag 2011 vägde hon 8540 gram och var 72 cm lång. Huvudomkretsen var 44 cm.
Tuva hade inte gått upp något i vikt, kan bero på magsjukan hon hade och att hon ha börjat gå mer nu o gör av med mer energi. Vi ska tillbaka i maj och ta en vikt igen och se om det har ändrats något. När läkaren skulle kika på henne så var det lite läskigt tyckte Tuva som kollade in honom länge. Men det gick jätte bra idag! Hon fick ju också spruta idag med, två styckna på vardera lår samtidigt. Skrek o blev lite ledsen men gick snabbt över med nappen i munnen, den är bra:)



I väntrummet mötte vi en kompis Julia och hennes mamma Catrine som vi har gått i samma föräldrargrupp inne i stan, när vi var gravida. De har ju också flyttat ut till Norrahammar och vem vet kanske Julia och Tuva hamnar på samma dagis till hösten. De lekte "titt-ut" under bordet bland alla leksaker i väntrummet...



Efter besöket på bvc gjorde vi lite små ärenden, åkte upp till Ohlsson´s på Österängen för att kolla lite men det fanns inte så jätte mycket kläder till Tuva men en söt liten t-shirt hittade vi och uteleksaker. Vi åkte därefter till Ikea och köpte en stor vit ram som ska hänga i allrummet med Tuvas 1 årskort i.

Nu sover Tuva efter lunchen som en stock i sin säng. När hon vaknar sen blir det ut i det soliga vädret, visst är det underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0