"Blått är Flott"




Igår vaknade Tuva på sin lilla mage och det är väldigt ovanligt för henne eftersom hon inte tycker om att ligga på magen alls! Så först låg hon och småpratade och sen var hon inte alls nöjd så gick in till henne och då låg hon på detta vis:)





Igår städade vi här hemma efter att Tommy hade flytspacklat golvet i badrummet så blev det ju damm av det så det blev storstädning! Innan det satt Tuva i sin matstol medans jag gjorde makaroner och köttfärsås till henne. Tuva tröttnade lite på att sitta i sin stol så hon ville stå upp och stog vid kökslådorna och var rätt så nöjd!
Efter allt "fix o trix" satte vi oss i soffan och tog det lugnt. Tuva ville bara busa och på bilden ser det ut som hon ska "galoppera" iväg...hehe! Vår lilla Tuva-Bus!!!♥
Dagens outfit var ett par svarta leggings och en blå Bondelid tröja från Lager 157...

    

I går eftermiddag kom grannen och ringde på, Ida. De har ju bara bott i sitt hus i en vecka nu och de har ju en liten tjej som heter Hilma som är lika gammal som Tuva. Vi gick i samma föräldrargrupp inne i stan först, lite komiskt faktiskt! Vi blev inbjudna på lite fika och då kom Josefine och hennes lilla tjej Meja också som är i samma ålder.

På kvällen kom Jenny för att klippa o färga håret på mig och Tommy. Äntligen är utväxten borta:) Det är så skönt att fräscha till sig lite och få bort det mörka:) Hon hade med sin yngste son Max till oss och han lekte runt förfullt med Ludde.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0