Bo och Leva

I Torsdags var vi hos JP och fotograferade Tuva. Det gick bra i början tills hon insåg att man kunde skutta framåt och den där lilla pallen som hon satt på var ju inte så lång eller bred så blev lite rädd. Hon vill ju bara stå men hoppas något av korten blir bra. Det ser vi ju på fredag i tidningen! Glöm ej ni som har JP!!!


Vår lilla solstråle

På Lördagen begav sig mamma och jag ner till "Väster city" och shoppade loss som vanligt;) Hon hittade ett par skor och vi var inne på "Underbart" och köpte ny bh, så jag hoppas den passar nu för orkade inte prova! Var också inne på Anna K och hittade fina servetter till kalaset! Vi var inne på massor av affärer som kommit dit, Tabergs tyghus, Unik blommor, Ire Livingart som har flyttat. Såg jätte snygga handdukar därinne (Gant) vilken kvalité men kostar ju därefter! Vi gick uppåt och gick in på "Lilla Violen" som är en barnaffär och kollade på vagn. Är inne på en "Baby jogger city mini", hört massor av positivt om den så jag hoppas det stämmer! Verkar smidig och lätt... Så vi är nog inne på att beställa den därifrån...
Hon skulle ringa på måndag angående leveranstiden.
Därefter lunchade vi på Kebabbaren som ligger nere vid Juneporten, de har jätte god kebab och sås samt rödkål som är till...mums* Så vi festade till det riktigt!


Bilden är från www.lillaviolen.com

Under tiden vi var på stan hade Tommy och Tuva "Pappa & Dotter tid". De var uppe på Bo och Leva mässan på Elmia och hade hittat ett jätte fint badkar och möbel till det stora badrummet. När jag kom hem hade Tommy spolat av altandäcket och planterat blommor på både framsidan o baksidan, det var jätte fint! De hade också varit ute på en promenad i det fina vårvädret och hunnit handla på Ica maxi inför kvällen.


Tuva sover vågrätt i sin säng på eftermiddagen, vilken stil! (foto av Tommy)

På kvällen blev det Grillpremiär och menyn såg ut så här: Vitlöksbröd, Klyftpotatis med grönsaker i ugn, Ryggbiff och baconlindade sparris på grillen och sås samt ett glass vitt. Det var riktigt gott och min grillmästare skötte sig excellent!




Idag var vi och besökte Bo och Leva mässan, för de andra i familjen var det ju andra gången de var där! Men vi gjorde några riktigt bra fynd. Vi hittade ett massagebadkar och badrumsmöbel o spegel till det stora badrummet. Vi hittade även blandare till både badrummen till ett riktigt bra pris!




I eftermiddag har Tommy arbetat med badrummet och jag har försökt roa Tuva men det är inte så lätt när det värker i hennes lilla mun. Inte lätt när båda två tänderna kommer på samma gång, då blir det mycket gnäll och ingenting är roligt... Men när Tommy tog en liten paus från badrummet gick vi ut i trädgården och bara njöt av värmen i solen och Ludde sprang o lekte med bollen. Så härligt att ha hus:) Att bara gå direkt ut, det är det bästa att ha hus, helt underbart!

Kommentarer
Postat av: Martina

Vart kommer era utemöbler ifrån?! Vi villa den typen av stol och jag vill ha en hela bordsskiva så att säga inte flera träbitar så att säga. Kul att hitta massa till badrummet!

2011-04-11 @ 09:32:46
URL: http://minbebis.com/blogg/mammamartina
Postat av: Matilda

Martina:

Vi har köpt våra utemöbler på Mio förra året. Bordet är uppdelat faktiskt, 3 st granitskivor som man lägger dit så det är rätt tungt men stabilt så att säga! Jag gillar rotting mycket..snyggt o praktiskt!

2011-04-11 @ 14:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0