Påskafton + Påskdagen...

...firat med familj o vänner o med ett jätte fint dop för lilla Alma♥


Tuva i sin gröna stol hos sin mormor på påskafton.

På påskafton åkte vi in till Tuvas mormor och till lunch kom också hennes gammel-mormor och morfar som hade varit på torget och köpt fisk till lunch. Det var jätte längesen vi åt fisk och äntligen blev det ju av, det är ju så gott!
I sitt påskägg från dom fick hon en prydnadssak som man skakar om så faller det ner konfetti på en liten kyckling. En jätte gullig liten påsksak!




På eftermiddagen fick vi blommor av min mamma via ett blomsterbud.
Tack så jätte mycket för den fina buketten♥



På kvällen var det meningen att vi skulle till Camilla, Tommy o Kevin fast Kevin hade feber så det blev inget med det. Istället fortsatte Tommy med sitt projekt med att "bygga ut" altandäcket... Senare tog Tommy en paus från det och vi åkte in till stan o kollade lite vid A6 där det var massvis med folk o bilar:) Det blev en lugn Påskafton för vår del eftersom Tommy hade jouren också!




På Påskdagen fortsatte Tommy med altandäcket och Tuva o jag gungade o gick i trädgården. Efter lunch var det dags att göra sig i ordning för att bege sig till Ljungarumskyrkan för barndop. För att min barndomsvän Maria har en dotter som heter Alma som skulle döpas. Det var en jätte fin kyrka, aldrig varit inne i den. Alma blev lite skrämd av pianot från början och var lite ledsen men hon var jätte fin i dopklänningen. Efter dopet var vi bjudna till Sörgården som ligger fint beläget vid Åsasjön. Det bjöds på smörgåstårta och tårta till kaffet, det var jätte gott!
Till Alma hade vi köpt en spargris som var som en katt med ett halsband om sig med ett hjärta som man kan gravera in något om man vill från Smycka guld och en rosa  maraccas med vita prickar på från Iems. Alma fick jätte fina doppresenter av vänner o familj. Det var en riktigt varm och solig dag.



   Alma döps                  Doppresenter         Spargris-katt+Maraccas

Tuva börjar nu visa mer o mer att hon har en egen vilja. Såsom att gå hela tiden och inte vill sitta stilla. Det har ju varit en längre tid, men nu så får man bara hålla i en hand. Det går inte att hålla i båda för då ryter hon ifrån som en liten tiger o bli sur. Hon bestämmer också vart hon vill gå nu, åt vilket håll. Förut följde hon ju med så fint men nu är hon en bestämd liten flicka o vet vad hon vill...


               Tommy o lilla Tuva gåendes utanför kyrkan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0