Tuva på sin födelsedag!!!


Tuva på födelsedags morgon med sina adidas skor från sin mamma o pappa

Vid sju tiden på morgonen sjöng vi "Ja må hon leva..." för Tuva eftersom hon fyller 1 år! Hon fick öppna två styckna paket på morgonen från sin mamma och pappa. Vi hade köpt en adidas dräkt och ett par skor som matchade kläderna.


Tuva i Jönköpingsposten


Lilla familjen åt födelsedagslunch på Jensens!

Kl.11.00. Var vi hos fotografen och tog ett årskort på lilla Tuva eftersom förra gången var hon inte riktigt på humör men denna gången gick det mycket bättre faktiskt, så det blev jätte fina kort!



Det började närma sig lunch och vi åkte ner på stan och gick vid magasinen vid munksjön, jätte mysigt. Vi gick upp på väster och åt lucnh på Jensens, jätte gott! Tuva fick sin mat och efterrätt men också lite mjukglass som hon tyckte var riktigt gott:) Hon ville bara ha mer glass, det var ju ändå hennes födelsedag så!!!


Tommy övar sig inför pappaledigheten ;)

Efter en god lunch begav vi oss upp mot stadsparken där Tuva somnade i sin vagn, så då gick vi en promenad först och sedan vaknade hon till. Då gick vi till lekplatsen där Tuva fick gunga. Hon älskar verkligen det! Det var underbart väder och vitsipporna hade kommit upp och Tommy plockade en liten bukett till mig.





Tuva är galen i att gunga, skrattar så gott, kittlar nog gott i magen...

  

På kvällen kom Tuvas farmor och farfar från Karlstad.




Tuva fick ett jätte stort paket och det var jätte spännande med snöret och pappret. Det var en rosa "smart trike zoo" från BR. Det var en trehjuling i olika steg för åldern. Från 10 månader fanns det sele och att man kan köra henne och sedan kan hon köra själv..osv. Den var jätte fin, men en del var sönder så vi kunde inte sätta ihop den utan får skicka tillbaka den och få en hel.



♥ Tuvas första födelsedag blev en underbar och mysig dag tillsammans♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0