Bad för hela familjen:)

Både måndag och tisdag nu har Tuva fått stanna hemma från förskolan eftersom hon har varit febrig. Det verkar som det är tänder på väg, för hon har bara varit febrig. De här dagarna har tillbringats mycket inne för henne och för Tommy. Det har varit två låånga dagar av mycket gnäll, inte lätt när tänderna ska fram och feber på det. Men nu verkar febern har gett med sig och hoppas den inte kommer tillbaka eftersom Tuva ska till förskolan i morgon!


Skummet är intressant! *plask,plask*


Låter som en liten apa...

I eftermiddags passade vi på att bada Tuva eftersom hon både behövde det och att hon tycker så mycket om det. Hon älskar att sitta i vattnet och plaska med allt skum och förstås med sina badleksaker! Men när hon får vatten i ögonen är det inte så roligt längre, då blir det lätt lite gnälligt men går snabbt över!


Tuva med en del av sina badleksaker.


Tuva doppad i vattnet, tungan rätt i mun!

När Tuva kom upp ur badet och fick på sig sin badrock var det Luddes tur att bada. Lyfte ner Ludde i badet och han sprattlade som bara den och Tuva blev heltokig när han gjorde det! Sedan lugnade han ner sig och Tuva hjälpte till att bada honom. Ludde tycker inte alls om att varken bada eller duscha, men ren o fin blev han!


Tuva hjälper mig att bada lille Ludde.

Kommentarer
Postat av: Mormor

♥ Söt du är TUVA när du härmar apan ♥

2011-08-25 @ 20:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0