En dag i lekparken



Tuva tyckte det var kul att rida häst...


Tuva gick runt över allt...


Tuva ser lite vilsen ut, finns ju massvis att upptäcka...


Nyckelpigan var spännande!


Gungan var nog roligast på lekplatsen:)

På förmiddagen tog dem på sig regnkläderna och stövlarna för att bege sig ut. Tommy och Tuva åkte till Kålgårdens lekplats som har massvis med roligheter. Regnkläderna passade bra som vi köpte i Ullared, kanske lite för stora men de växer hon snabbt i. Regnet höll sig undan under tiden dem var där, det kom lagom när de skulle åka. Efter lekplatsen tog dem en sväng förbi Tommys jobb och tog en fika där. Sedan åkte dem hem och Tuva hade sin vanliga vilostund efter lunch.





Tuva börjar allt mer kunna äta själv med sked men det är lite svårt ibland. Häromdagen tog hon skeden mot munnen men då tog hon handen och tog av maten från skeden o in i munnen, vilka ideér! Men det börjar gå bättre dag för dag:)


Tommy byter dörr...

Ja, för igår kom ju våra dörrer och idag började Tommy att byta ytterdörren till entrén och det ser mycket bra ut faktiskt. Lite annorlunda till en början, tills man blir van men det blir snyggt!



Under tiden Tommy bytte dörren och fixade, passade Tuva o jag på att "köra" bil. Tuva tyckte det var riktigt kul att slå på ratten och svänga med ratten men hon tyckte det gick allt för sakta:) hehe...


Tuva-Bus på vågen!

När jag skulle tvätta håret innan hon gick o la sig höll hon på i badrummet som bara den! Och hon är så go för då ställde hon sig på vågen, det stod 9,7...men vet inte riktigt om denna stämmer på henne... Undra vad hon har lärt sig att ställa sig på vågen i från?!:) Antagligen från mig eftersom jag försöker minska lite i vikt nu inför bröllopet nästa år så det inte bli jätte kämpigt nästa år så försöker jag lite nu. Det har faktiskt gått bra hitills... Börjat motionera varje kväll!
Hoppas motivationen håller i sig:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0