Nej, inte nu!



I torsdags var Tuva på förskolan och Tommy fick gå med en gång och hon vinkade glatt åt sin pappa:) Hon åt också för första gången på förskolan och hon hade ätit rätt så bra tyckte dem. Så vid 11.45 kom Tommy tillbaka för att hämta henne och det hade gått jätte bra.



På fredagen så regnade det för fullt och då var det dags att ta på sig regnkappan o gummistövlarna!




Efter jag hade slutat på fredagen åkte vi till Hemmakväll och köpte lösgodis, det var längesedan! Tänkte hyra film men hittade inga nya som vi tyckte var bra, några tips på bra filmer? På kvällen blev det fredagsmys och vi åkte o köpte pizza:)



På lördagen var vi uppe med tuppen för då var det dags för småbarnssimet och Tuva tyckte inte alls om att bada idag, det bästa var sångstunden i vattnet, tyckte hon! När vi kom hem tog vi febern men hon kändes inte så varm men det visade sig att hon hade feber så då fick hon en alvedon. Kan förklara varför hon var så gnällig i vattnet, stackarn=/ Vid lunchtid åkte vi en sväng till mamma för där hade de tillagat laxen som min mormor o morfar hade köpt. Tuva var inte så matglad idag men fick i sig lite lax ändå, det är ju så gott!!!


Tuva äter medans pappa hugger in på laxen...


Trött liten Tuva i mormors knä med lille Wille gäspandes:)


Tuvas gammel-mormor o morfar

På söndagen fick alla i familjen sovmorgon till klockan 9.10, för då skrek lilla Tuva och ville upp o antagligen byta blöja eftersom den var så tung av kiss...
efter att ha somnat vid sju o vaknar vid nio så kan man förstå...
Denna söndagen har varit väldigt lugn eftersom Tuva har haft rätt så hög feber men inget annat. Jag tror det kan bero på att hon håller på att få 3-4 tänder samtidigt, de är på väg ner nu som man ser! Så dagen har tillbringats mycket inne med bus o lek. Det har blivit lite fix här hemma också, i tvättstugan. Tommy var på ikea idag och köpte förvaring till tvättstugan så nu har vi fått i ordning därute också...skönt!


Förvaring i tvättstugan, det blev bra!

Tuva varje kväll när man säger, vill du ha välling nu?!


Tuva ställer sig vid fåtöljen som vanligt o väntar på sin välling vid 18.30.


Sedan går hon tillbaka till micron o väntar tills det ska plinga:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0