Nyår!!!




Det nya året firades in i Karlstad! Med Tommys mamma o pappa, tommys bröder o respektive...o fyra hundar, fullt hus! Vi åt fläskfilé och potatisgratäng med pepparsås eller rödvinssås, jätte gott!!! Alla blev proppmätta och efterrätten fick vänta till lite senare på kvällen, glass och marränger med chokladsås...mums! Det blev också ostbricka på kvällen som ingen kunde motstå;) Det var verkligen jätte gott alltihopa!!!
Tuva hade på sig sin fina nyårsklänning som vi köpt på Kappahl med en stor svart rosett på och en grå tröja från Ullared. Hon var jätte söt men det är hon ju alltid♥




Vi kollade på tv:n för att vänta in tolvslaget och höra Jan Malmsjö ringa in det nya året...men så blev ju inte fallet utan nedräkning, nytt för i år men allt blev ju pannkaka!!!
Robban(tommys bror) hällde upp champagnen som vi skålade med vid tolvslaget!
Tommy smällde fyverkerier innan tolvslaget och det blev jätte fina kort som ni kan se.
Tuva fick sin välling vid sju tiden som vanligt och vid åtta tiden så var hon jätte trött o orkade inte vara uppe längre. Så nyårsvärdinnan fick gå o lägga sig o sov hela natten tills åtta på morgonen, duktig tjej!



På nyårsdagen tog vi det mestadels lungt o stilla. Alla var lite trötta o sega... Robban o Andy åkte hem vid lunchtid och då begav vi oss ut till Segerstad, till Tommys moster för att hälsa på. Vi träffade också Tommys kusin Maria med barn o man, de skulle ut o åka pulka! Vi fikade o Tuva var mycket intresserad av bullen och ville ju naturligtvis också ha! Efter det åkte vi till Tuvas farmor o farfar och då var Tommys andra bror där med fru o barn. Tuva fick två bodies och byxor som matchade och en jätte fin overall av dem i julklapp. Av Robban o Andy fick hon pengar som vi har lagt i hennes sparbössa:)


GOTT NYTT ÅR PÅ ER! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0