Trädgårdsbröllop ♥



Igår åkte vi mot Göteborg till Floda där det väntades bröllop mellan Tommys barndomsvän Tommy och sin sambo Åsa. De skulle nämligen gifta sig borgligt så en bit bort från deras hus i skogen ägde vigselakten rum. Det var en jätte fin plats och vädret var ju helt underbart, så allt var helt perfekt!


Här kommer de gående i mot oss


Blivande Fru Wedlin över bron


Vigselakten


Bröllopskyssen

¨
Tommy med Tuva hälsande på bruden

Efter att de sagt ja, vandrade vi bort till huset igen där det bjöds på fördrink med snittar till. Det blev verkligen hett på dagen där och stackars killar som bärde kavaj o byxor till. Vi tjejer har det bra med klänning:)


Tommy Staffan Tommy :)

Sedan var det dags för maten och det bjöds på "Italiensk buffé", det var jätte god mat. Det tog en stund innan alla hade fått maten eftersom det var ca 40 personer bjudna men efter alla ätit så blev det en del tal och sång.


Tuva smaskar i sig russin som hon fick i sitt programblad



Tuva somnade vid åtta tiden i sin vagn efter vällingen. Men när cateringsbilen skulle iväg så vaknade lilla fröken, lagom till när vi skulle hugga in på de goda cupcakes. Det var jätte fint gjort med små kartonger till varje och staplat dem som en tårta som de hade gjort själva.



Åsa och Tommy skär upp tårtan som de hade själva tillsammans.



Äntligen var det dags för vals och det skötte de galant!


Tommy avslutade kvällen med en dans med bruden:)

Efter det tog det fart och blev en riktig fest där det dansades och drack!

Vid halv tolv bestämde vi oss för att ge oss av eftersom jag skulle köra hem så vi inte kom hem allt försent. Det var ett jätte fint giftemål mellan Åsa och Tommy. Tack för att vi fick vara med och dela denna dag med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0