Lite av veckan...


 
 

Idag var mamma och jag på "Ohlssons" uppe vid österängen och skulle kolla kläder till mamma men det blev mest att vi gick o kikade på kläder till Tuva. Tuvas mormor skämde bort henne och köpte lite smått & gott till henne. En jätte fin grön tunika, en tuff jeanskjol, rosa cardigan och en "pyjamas".





Äntligen så har Tuva börjat ställa sig upp på egna ben och gör det alldeles själv. Första gången var i sängen och då hörde man att "musikmobilen" över sängen började låta och där stod hon o ryckte i den.



Idag har vi varit hos veterinären med Ludde eftersom han skulle vaccinera sig. De undersökte han lite och tyckte tänderna var jätte fina och att han var helt ok! Han var jätte duktig o stod helt stilla under besöket.

 

Efter besöket på Djursjukhuset åkte vi hem och var lite på framsidan. Jag gick bort till grannen för att anmäla oss till grannfesten som är i Augusti, det ska bli kul eftersom vi inte kunde vara med förra året. Sedan blev det en snabb sväng till Blomsterlandet för att köpa nya blommar till baksidan och framsidan, jätte fint!



Ikväll har det blivit både manikyr och pedikyr eftersom midsommar närmar sig...
Men nu blir det sängen så man orkar upp i morgon bitti igen. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0