Sola´ i Karlstad!


Påväg mot Karlstad...


Tuva med sin farbror(gudfar)

Först åkte vi till Karlskoga och hälsade på Tuvas farbror som bor där, de flyttar och flyttar så nästa gång vet vi inte vart vi ska åka för att hälsa på dem;) hehe! Fick lite frukost och Tuva fick två fina barnböcker med djur.
Efter det begav vi oss mot Karlstad.



Väl framme i Karlstad firade vi Tuvas farmors födelsedag som var i torsdags!
Tuva har haft feber hela helgen och hostat som bara den så vi tog det mestadels lugnt i Karlstad. Umgicks och fikade med Tuvas farbröder och kusiner som kom på besök:) Lekte o busade med lilla Tuva som var pigg fast hon hade feber!


Tuvas farbror med tjej           "Chilli"                  Borsta tänderna

På lördag åkte vi ut till "Arnesudde" för där är ett jätte fint promenadstråk och härlig omgivning av naturen. Tuvas farmor trodde det var skottat men det var det inte så Tommy och jag turades om att köra barnvagnen och fick lyfta vagnen en bit men det gick, envishet! Vi stannade vid ett vindskydd och när solen låg på där vi satt, blev det jätte varmt och skönt, blåste lite... Vi grillade korv och hundarna strosade omkring där... Det var jätte härligt väder! Tuva hade det varmt i vagnen och sov mest av tiden vi var ute men vaknade när vi skulle tillbaka.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0