Göteborgsvarvet 2011

I fredags åkte vi mot Göteborg och tog in på hotell över helgen. Vi firade 5-års förlovning den 20 maj och dessutom var BF(beräknad förlossning) den 21 maj på Tuva förra året och Tommy skulle springa Göteborgsvarvet!


Tuva skrattandes vid hotellsängen...

När vi kom till Göteborg hämtade Tommy sin startlapp först och gissa om det var mycket folk där! Det var jätte fint väder och vi åkte in till stan för att äta och shoppa! Vi gick till vår favorit butik Zara som jag bara älskar! Vi hittade tre t-shirtar och ett par jeans till Tuva. Både jag och Tommy hittade ett par skor till oss var. Jag inhandlade också en jacka till mig från HM för 299:-, tycker jag var jätte billigt!!! Vi gick även på NK där vi hittade en jätte söt solhatt i märket Gant till vår lilla Tuva.


Tuva visar upp sin nya t-shirt och jeans från Zara!

Vid tre tiden checkade vi in på vårt hotell som låg nära Centralstationen.


Tuva är jätte duktig som packar upp sin väska alldeles själv :)

Vi gjorde i ordning oss på hotellet och begav oss till Lisseberg. Vi spelade på chokladhjul men vann inget stort denna gången utan massa gosedjur till Tuva, som inte har några sen innan;) Vi gick och åt på en restaurang inne på Lisseberg. De hade bufé och den var jätte god. Tuva fick en vattenmelon som hon smaskade i sig!

När vi kom ut från restaurangen så var det hur mycket folk som helst eftersom Veronika Maggio skulle spela där på kvällen. Vi gick ut eftersom det var ingen mer idé att gå där inne eftersom man knappt kom fram. Vi tog spårvagnen till Lisseberg men valde på kvällen att gå hem till hotellet och det var ju jätte härligt väder så det var en skön promenad. Stannade vid Nordstan och tog en mjukglass och handlade lite på Hemköp innan det stängde.

   

  

Lördagen var det dags för Tommy att springa Göteborgsvarvet 2011 på 21 km.
Men först åt vi hotellfrukost som var jätte god som vanligt och efter det så tog vi spårvagnen mot där Tommy skulle springa.


Tommy laddar inför loppet på hotellet....

När vi kom fram där Tommy skulle springa så satte vi oss ner på en filt och tog det lugnt. Tuva somnade i sin vagn och vi satt o solade. Vi kom rätt så tidigt eftersom vi ville vara ute i god tid och inte trängas med vagnen på spårvagnen. Tuva vaknade sen och fick lite mat i sig. Jag tog en hamburgare och Tommy fortsatte att dricka sitt.


Tommy dricker kolhydrater:)


Tuva var så trött så hon somnade i sin vagn...

Nu var det äntligen dags för Tommy att starta! Det var jätte mycket folk så jag såg inte han i starten. Medans Tommy sprang strosade vi runt där mellan alla bajamajor och godisstånd. Vi såg när den förste sprang in i mål på en timme, hur orkar man? Vi såg också två som hade svimmat som de fick köra på och min tanke var att jag hoppades på att Tommy skulle komma hel i mål, usch vad hemskt! Tuva skulle ha mat så vi letade upp en plats och hittade Tommys arbetskompis tjej så vi slog oss ner vid dem och pratade lite. Efter det köpte vi en ros till Tommy/pappa. Sedan ställde vi oss vid mål och såg faktiskt Tommy när han sprang in "Kom igen, Tommy!" skrek vi:)


Startgrupp 7 Start kl.14.21.

I mål kom han och han var jätte nöjd med sin tid på 1.56. Med tanke på att han inte tränat något så var det jätte bra eftersom han sprang på 2.02 förra året.

Vi var jätte stolta över honom ♥


Tommy med sin ros från oss precis efter loppet...ser nöjd ut och ganska svettig...

På söndagen kunde knappt Tommy gå men en god hotellfrukost gick ner och efter det gjorde vi oss i ordning för att checka ut från hotellet. Vi gick lite i stan och åt en lunch innan bilen gick hemåt. Påvägen hem åkte vi förbi Tommy och Åsa o lille Tage. Tuva o Tage bytte paket eftersom båda har fyllt 1 år. Tuva fick en jätte fin "plocklåda med klossar" som man ska lägga rätt i. Efter paketöppningen bjöds det på fika och Tuva fick lite saft o bulle med. Vi gick ut i trädgården och Tuva o Tage busade i sandlådan. Tuva smakade lite på sanden men upptäckte fort att det inte var gott!


                                      Två små rumpor bak...
  

Det blev en snabb visit och vi begav oss mot Jönköping!
Hemma efter en mycket härlig helg i Göteborg!
"Borta bra men hemma bäst"

Ps. Det kommer bilder under dagen på vad vi shoppat, så håll utkik... ds.



Kommentarer
Postat av: Kaka

Vad duktig han är mannen din :)

Och mysigt med en helg i Göteborg :)

2011-05-23 @ 10:18:47
URL: http://kakankaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0