Jönköpingsmarknad

Idag var det dags för årets Jönköpingsmarknad och vädret var ju inte det bästa men det hör väl marknaden till. Vi hade tur med parkeringen och fick i parkeringshuset "Smedjan" eftersom en bil skulle åka därifrån just när vi kom. Tuvas gammelmormor var med och vi hittade lite smått o gott till Tuva som hon sponsrade med:) Tuva var rätt så snäll i vagnen när vi mutade henne med kex och tekaka. Vi träffade även Hanna o Leah, Maria o Alma på stan som också hade fyndat lite. Efter det gick vi och åt på Sibylla, där var det trångt men gott att få i sig lite mat i alla fall. Jag tyckte inte det var jätte mycket folk som det har varit åren innan men det kan ju bero på vädret.

            
Långärmad jumper från Polarn O. Pyret för 95:- (ord.pris 195:-)
T-shirt med pants till från "Baby Joule" köpt i Sesam gallerian.
Ett par vita skor från dinsko.

Jag köpte mig ett par skor på rean från Scorett som ni kan kolla in här.


Fick även ett kort på "Lilla violen" bilen, så får man 50% på en valfri vara!
(finns mer information på deras sida på facebook)

På eftermiddagen när Tommy hade slutat åkte vi ner en gång till eftersom han också ville gå på marknaden. Vi gick en stund och sedan fikade vi på Wienerkonditoriet eftersom Tuva skulle ha lite mat i sig. Vi gick inte så mycket i själva stan utan vi gick upp mot Rådhusparken och spelade på chokladhjul och köpte en liten ballong med pinne att hålla i. Vi gick även in på tivolit området och kikade lite och vad mycket man kunde spela på. Tommy gick verkligen loss, kastade pil och kastade boll... 
Han vann en jätte fin kanin och en liten hund till Tuva. Så han var helnöjd!


Här kastar Tommy boll o vinner en fin kanin...


Tuva i vagnen med sin kanin och den lilla hunden...

Vid sextiden skulle Tommy möta upp Tommy, haha visst låter det roligt:) De skulle på någon förfest och dricka lite o skulle väl eventuellt ut ikväll också. Jag åkte då hem till mamma där Tuvas morfar också var. Vi käkade från "Cicki ma ma", det var jätte längesen jag åt därifrån och det är såå gott!


Vid åtta tiden mötte vi upp Tuvas gammelmormor för att kolla på "Mc-kortegen" som jag har varit med i två gånger med min morbror för några år sen. Vi stod vid Klostergatan som vi nästan alltid ha gjort men i år så var det fullt väder och antagligen så drog de direkt ut till Bankeryd från Juneporten, var lite synd faktiskt! Men såg några i alla fall och Tuva tyckte det var riktigt häftigt, hon var helt till sig!!!


Korsningen mellan Kungsgatan-Klostergatan


Lite motorcyklar ville visa upp sig för oss...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0