18-månaderskontroll!

Idag var det dags för Tuvas 18-månaderskontroll!

Jag kom och hämtade henne vid två tiden på förskolan idag och hon ville inte gå därifrån men efter en lång stund fick jag med henne, att ta på sig ytterkläderna o ge sig av. Träffade som hastigast Camilla och Kevin som också skulle på kontroll på bvc, synd att dem skulle gå in precis när vi kom, men kul att se er:) I väntrummet hittade Tuva massvis av roligheter, sedan satte vi oss ner vid ett litet bord och kollade i böckerna som låg där.


Tuva i väntrummet på bvc

När det var Tuvas tur att komma in till läkaren och Gunvor var hon lite blyg först men gick över snabbt. Hon tyckte läkaren var rolig och skrattade. Undersökningen gick bra och massa frågor om vad hon kan för ord o om hon förstår innebörden vad man säger till henne. Sedan fick hon stapla några "hinkar" på varandra och det gick bra. Efter allt det så var det vägning och mätning, figurerna som hängde från taket var roliga att titta på! Tuva väger idag 9960 gram och är 79,5 cm. Han tyckte inte vikten var någon fara eller att hon har kommit efter något eftersom hon är förtidigt född. Så det kändes jätte bra och nästa kontroll är ju inte förens hon är 2,5 år men jag skulle höra av mig till Gunvor när hon bli 2 år för en extra vägning om jag ville det. Men allt var inte färdigt än, utan denna dumma sprutan som förstörde Tuvas humör skulle tas också och då var hon inte kompis med varken läkaren eller Gunvor, men hon fick ett litet fint klistermärke efter.

 
                    Jeans                           från                       Lilla Violen

I eftermiddags kom Tuvas gammel-mormor och morfar på besök.
De hade varit nere på stan på "Lilla Violen" och köpt ett par riktigt söta jeans till Tuva, de var lite långa men det växer hon väl snabbt i. Tack, tack från Tuva♥


Tuvas happy meal med pippi-boken

Ikväll blev det Mcdonalds mat för lilla familjen eftersom vi tyckte vi var värda detta. Tuva fick ett happy meal men åt knappt ingenting av det som var i, lite pommes och dippade i ketchup men allt annat lämnade hon. Så det fick bli välling efter det och den slank ner fint den i hennes mage. Efter en händelserikdag var Tuva jätte trött och somnade gott i sin lilla säng med sin snuttefilt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0