Ladies night

I lördags var det dags igen för årets Ladies night i Jönköping!


Jag i kvällens outfit, en svart klänning från Sisters


Här har vi grabbarna för kvällens underhållning:)

Vi kom dit vid halv sex när det öppnade för oss som skulle äta klockan sju. Det var inte så mycket folk ännu utan vi gick runt därinne bland "sponsorerna", där det fanns lite tävlingar och roligheter... Sedan var det dags att gå ner för att få fördrinken och slå sig till bords. När vi kommer ner där möts vi av Anders Timell som säger: "Tjenare, tjenare!!!" Känner oss redan där varmt välkomna:) Därefter får vi hjälp av en man med att få fördrinkarna och hitta våra platser, en trevlig göteborgare.


Bästa platserna med härliga tjejer brevid oss!


Lugnet före stormen;)

Vi visste ju redan innan att vi skulle få rätt så bra platser denna gången men inte visste vi att det skulle vara så här nära, kändes som man satt på scenen, hehe! Det var riktigt bra!


Mamma och Anders Timell


Här bjuder dem på ett härligt foto...

Innan vi fick maten minglade Anders Timell runt och stannade till vid vårt bord och pratade. Vilken stockholmare, det var trevligt och fick kommentaren att det var inte den minsta kameran du hade med dig ikväll (hade med mig min systemkamera). Fast innan showen började blev jag och en till tjej tillsagda att vi inte fick använda den, fick ingen bra förklaring varför vi inte fick ta. Men iphonen fick duga men vi fick inte filma, många blev tillsagda så vakterna hade att göra där framme...haha!


Skål!


Maten var super god!


Fotot är från Jnytt.se


Showen kan börja!


Brolle, Järvheden, Stenmarck


Vilka killar;)


Brolle o Stenmarck kör en sång ihop (stackars vakten vid trappan...haha)


Dansarna var grymma!


Hela gänget på slutet...

Tack för en fantastisk kväll mamma och tack även till grabbarna från ladies night, underhållningen var på hög nivå!!! Längtar redan till nästa år...hehe...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0