Härliga helg!


 
 

Helgen började med en härlig promenad på seneftermiddagen med Ludde innan Tuva skulle få sin välling och hoppa ner i sängen. Hon hade på sig sina nya vantar ute och jag trodde aldrig hon skulle vilja ha dem på sig men hon tyckte väl det var skönt att ha dem på eftersom det var riktigt kallt ute.



På lördagen jobbade jag och det var första gången på Småbarnssimet påbyggnad och då fick Tommy o Tuva klara sig själva. Det hade gått lika bra som vanligt, blev en massa dyk!





På lördagen tog vi en tur till Kålgårdenslekplats och det var riktigt roligt tyckte Tuva som inte vill därifrån när vi skulle åka. Hon sprang fram o tillbaka och visste inte riktigt vad hon skulle välja att göra. Men studsmattan tycker Tuva är bäst, hon tar i som bara den och är mycket koncentrerad! Det var riktigt kallt ute så det blev en snabbvisit!





På söndagen fixade vi lite här hemma innan vårt fina fikabesök skulle komma på eftermiddagen!


Far och dotter - lycka!


Tuva eller en kanin?

Vart hon än ska gå så går hon inte utan springer eller numera skuttar fram som bara den och det ser riktigt roligt ut. Häromdagen stod hon och skulle hoppa upp i luften o tappade balansen o kom ner på rumpan på golvet. Hon gav sig inte utan envis som hon var försökte hon flertal gånger! Vilka idéer:)




Vid tre tiden kom Camilla, Tommy och Kevin på lite fika. Vi hade gjort äppelpaj med vaniljsås, så gott! Det blev en massa bus och lek för dem båda! Det är alltid lika kul att ses och de små har sådan glädje av varandra, så roligt att se dem leka med varandra, får vi göra om snart!!!


Tuva och Kevin - sitter vid Tuvas bord, så söta♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0