Avslutning på småbarnssim!


Tuva dricker sin välling i favorit-fåtöljen:)

Innan vi skulle på Småbarnssim drack Tuva sin välling och sedan var det dags att bege sig upp mot Rosenlundsbadet. Det gick jätte bra idag. Hon ville gå alldeles själv i bassängen där det var grunt. Åkte rutschkana ner på magen i vattnet och gick på flytbräda ut i bassängen till oss... Det verkar som hon verkligen gillar det och skrattade som bara den när vi hoppade i vattnet! Det var ju sista gången så på slutet så fick dem varsin badleksak och Tuva tog en liten fisk som hon gillade. Men vi har ju anmält oss till påbyggnad och ska redan börja nu på lördag, så det bli kul...


Tuva med sin pappa på Småbarnssimet

Efter simmet åkte vi och handlade lite smått & gott på Ica maxi. Sedan tog vi en sväng på torget och vidare till Tuvas mormor för att hälsa på. Fikade lite med "lyxbullar" från torget som hela familjen älskar:) Därefter kom Tuvas gammel-mormor och morfar, så det blev fullt hus!


Tuva ute i kylan med sin cykel!

På lördagseftermiddagen gick Tuva och jag med Ludde en promenad vid "dungen" och sedan tillbaka o då kom Tommy ut med Tuvas cykel och hon blev helt till sig. Så hon satte sig nöjd där och hela familjen tog en promenad runt området. Sedan när jag skulle lyfta upp henne och gå in, ville hon inte riktigt det utan ville sätta sig igen, så då blev det en till promenad, fast bara jag o Tuva upp mot kyrkogårdsvägen och vände... Det var fint väder men ganska kallt, hennes kinder blev röda och goa:)


Tuva äter frukost

På söndagen fick vi sovmorgon till klockan åtta, det var en liten som tyckte mamma och pappa skulle gå upp då! Lite sega men vi tog oss upp, den lilla fick sin välling och därefter gjorde vi frukost. Söndagen har blivit väldigt lugn, mest pysslat här i huset och lekt med Tuva.


Här kommer Tuva med dagens fångst:)


Mys mellan Ludde och Tuva


Tuva pysslar om Ludde med hans leksaker

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0